Šta je novo?

pitanje oko gf ti kartice

rnikola

Čuven
Učlanjen(a)
06.07.2002
Poena
609
vec duze vreme se razmisljam da uzmem neku Ti karticu.....sad znam da ce svi da mi preporuce leadtek 128mb i to je cool....
e sad imam dva pitanja....prvo pitanje je dali treba za tu graficku da nadogradim jos nesto komp...konfiguracija je AMD 1800+ xp 256m ddr memorija, 40 gb hard 7200 rpm , eagle gf4 mx 440 i msi maticnu..dali bi za tu graficku trebao jos jaci procesor i jos memorije???
a drugo pitanje je dali se i isplati kupiti gf 4 ti karticu kada uskoro treba da izadje novi nv30 to jest gf5 ??????????Dali kada izadje novi nv30 ce pojeftiniti gf4 ti kartice???

hvala

rnikola je napisao(la):
vec duze vreme se razmisljam da uzmem neku Ti karticu.....sad znam da ce svi da mi preporuce leadtek 128mb i to je cool....
e sad imam dva pitanja....prvo pitanje je dali treba za tu graficku da nadogradim jos nesto komp...konfiguracija je AMD 1800+ xp 256m ddr memorija, 40 gb hard 7200 rpm , eagle gf4 mx 440 i msi maticnu..dali bi za tu graficku trebao jos jaci procesor i jos memorije???
a drugo pitanje je dali se i isplati kupiti gf 4 ti karticu kada uskoro treba da izadje novi nv30 to jest gf5 ??????????Dali kada izadje novi nv30 ce pojeftiniti gf4 ti kartice???
hvala

Ma kakvo nadogradjivanje kompa!Imas jedan od najbrzih AMD procesora(kod nas).Nema poterbe da nadogradjujes.Sto se tice drugog pitanja ako tako gledas stvari onda ces kad bude izasao GF5(+3 meseca dok dodje do nas) reci ali sad su rekli da ce da izadje GF6............
Lepo ti uzmi tu karticu koji si naveo i uzivaj!!;)

...tvoj Athlon je proglasen za procesor godine, koliko znam..Pitanje je dali ti uopste treba i nadogradnja graficke....;)

Ako tako budesh razmishljao postacesh ljubimac trgovaca...

Vrh Dno