Pozdrav svima. Sastavio sam komp pre mesec dana i radi super. Komponente su: 12100f, 1070 8gb, Asus Prime B660M-A D4, 2x8gb Crucial Balistix 3200mhz CL 16 i FSP Hydro PRO 600W. Nekako sam juce osetio neki fps drop u igri (Dota 2) i pomislio sam da je brzina RAM memorije. U Task Manageru mi pise 2133 mhz brzina dok je u Biosu ukljucen XMP Profile ali i u Biosu pise 2133 mhz. U cmd-u pise da RAM radi na 2666 mhz, a na Guglu sam video da Task Manager nekad ne pokazuje pravu brzinu RAM-a. Ne mogu da se setim iskreno sta je pisalo pocetkom decembra kad sam sastavio komp i jos jedna stvar me uplasila ovaj crveni broj na 5v grani. PC radi sve normalno. Evo saljem i ove slike sa CPU-Z ako nesto znaci. Gde bih mogao da otvorim novu temu, ako sam pogrešio i koga da pitam ako znate. Hvala puno! P.S. kupio sam bratu rx 580 8gb i stavio je u moj pc da je testiramo dok mu ne stignu ostale komponente. Ukratko testirao sam je kod drugara, jer je ja izgleda nisam stavio do kraja na mojoj maticnoj i nisam hteo da sjebem nesto, a kad sam stavio opet moju poceo je da mi se javlja F1 eror pre podizanja Windowsa da iskljucim ASUS Performance Enhancement. Hvala jos jednom.