Šta je novo?

Pitanje - ANDROID HTC DESIRE

sdeki

Slavan
Učlanjen(a)
08.03.2006
Poena
330
Moja oprema  
Laptop
EliteBook 840 G8
Mobilni telefon
Redmi Note 12 Pro+
Pristup internetu
  1. Optički internet
Nakon vise telefona sa SYMBIAN pa WM OS ovo je prvi put da koristim ANDROID (HTC Desire),odusevljen sa i dopada mi se. Imam par konkretnih pitanja,pa ako bi ste mogli da mi pomognete.

1. Da li smem da odradim HARD RESET - da pobrisem sve podatke i podesavanja, a da ne zeznem sistem,kod WM telefona je to ok,ali sam se jednom presao kada sam to uradio iPhone-u :)))
2. Da li je moguce spojiti tel sa handsfree sluskom,da li je potreban mozda neki program za to? BT mi radi odlicno za transver podataka ali HF slusku ne moze da nadje,a i ne videh neka podesavanja za to.
3. Kako na MARKET-u da dodjem do programa koji se placaju (neko rece da cak sada i u RSD ima cena), ja kad udjem u MARKET imam samo FREE programe.
4. Da li postoji GARMIN za ANDROID,instalirao sam iGO AMIGO i to je ok (nije bas kao na WM :)

1. Smes, nece biti nikakvih problema.
2. Moguce je spojiti telefon sa hansfree slusalicom bez problema. Jesi li prebacio slusalicu u discovery mod?
3. Iz Srbije nije moguce pristupiti Paid delu Marketa, ali pomocu programa Market Access mozes izlazirati da se nalazis u Nemackoj ili nekoj drugoj zemlji i kupovati aplikacije bez problema. Cene u RSD su bile samo na kratko, verovatno su nesto testirali.
4. Garmin ne postoji za Android, ali iGO je stvarno dobar. I ja sam Garmin koristio i na Symbianu i na WM, pa mi je bilo malo tesko dok se nisam navikao. U svakom slucaju, iGO je mozda i bolji jer izlaze mape sa unapredjenjima svaka 3 meseca.

Postoji Garmin za Android, ali za sada se iskljucivo isporucije na njihovom modelu ( Garmin-Asus A10 ) i pitanje je da li ce i kada moci da se nadje za druge modele...

2. Da,ukljucio sam na discoverable ali jednostavno ne vidi slusalicu(dok telefone detektuje bez problema),igracu se jos malo.
4. Da iGO je ok(ma da je AMIGO - ni9 blizu onome sto je u full verzijama na WM,PNA...)
Hvala na odgovorima.

Meni je licno MotoNav bolji nego iGo...

Kako MotoNav prilagoditi rezoluciji Desirea?

Amigo je više nego korektan program za telefon, zapravo mu ne nalazim nijednu bitnu manu sem što može da ima samo 1 waypoint. IGO za kola ima mnogo više mogućnosti, ali u praksi su one jako retko potrebne.

Amigo sam testirao širom Evrope i fenomenalan je. Dok mi neko ne da na tacni neko bolje rešenje, ne pada mi napamet da se cimam oko menjanja.

Imas MotoNav bas za 800x480 rezoluciju. Mape i sve ostalo je isto.

Nazad
Vrh Dno