Šta je novo?

Pitanjce

racak91

Slavan
Učlanjen(a)
28.02.2008
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7700X 4.5GHz (5.4GHz)+be quiet! PURE ROCK PRO 3 Black BK042 250W TDP
Matična ploča
MSI B850 GAMING PLUS WIFI
RAM
KINGSTON DDR5 32GB (2x16GB) 6000MT/s FURY BEAST XMP & EXPO KF560C36BBE2K2-32
GPU
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6
Storage
Samsung SSD 970 Evo Plus 250GB M2+Kingston NV3 1TB M2+Toshiba 500GB HDD
PSU
CHIEFTEC CFT-750-14CS
Kućište
RAIJINTEK PONOS ULTRA TG4
Monitor
LG UltraGear 27" IPS 27GS75Q-B 2560x1440 180Hz
Mobilni telefon
Samsung S24 Ultra 512GB/12GB
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ovako zeleo bih da uzmem od SBB-a kablovsku i net,i zanima me da li se placa nesto za uvodjenje kablovske?? U mojoj kuci postoji prikljucak vec zanima me da li se placa uvodje ili je besplatno??

AKo u kuci nemas SBB kablovsku tv, onda se placa.
A ako je njihov prikljucak u kuci, onda ne verujem da se placa. Najbolje da ih nazoves telefonom i pitas.

Poslednja izmena:
Pa ja zivim kao podstanar i ovi ovde podstanari imaju kablovsku.E sada da li ja placam nesto da bih uveo ili ne?A ima prikljucak i sve na kucu.A prosli podstanari su imali kablovsku pa su ukinuli i gazdarica nam rekla ako hocemo da idemo samo da prijavimo da dodju da ukopcaju

Poslednja izmena:
Ne bi trebalo da placas bilo sta. Mozda eventualno par stotina dinara za troskove kablova. Nazovi ih telefonom, tako ces najbrze saznati.

A oticicu ja do njihove poslovnice ovde u Kikindi pa cu se raspitati...Posto sam cuo da treba da platim oko 5000rsd uvodjenje.A ovde ima prikljucak i gazdarica rece samo da se prijavimo da dodju da ukopcaju kablovsku.

Jos bolje uzmi od gazdarice ili komsije ,i placas svaki drugi mesec.

Bio ja u SBB-u i moram da se prijavim za nov prikljucak ugovor da potpisem i placa se 4950rsd.A ovde na moju adresu je demontiran prikljucak.

Nazad
Vrh Dno