Šta je novo?

Pitanja u vezi SSD

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

mikiPSY

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
24.09.2011
Poena
290
Posto sam nov ovde, ne mogu da nadjem teme koje odgovaraju na moja pitanja, pa bi postavio novu.

Prvo pitanje: sta je to SSD? cuo sam da su to najbrzi hard diskovi na svetu, da se dize sistem 5 puta brze, da se igrice brze ucitavaju, da se stvari brze extract-uju jer mnogo brze 'pisu' podatke od obicnih hardova.

Drugo pitanje: da li neko moze da mi kaze iz iskustva o njima, mislim na prelazak sa obicnog harda na SSD i to.

to je najvecji izum posle tochka :) AKo imash para ne misli i kupi neki intel serije 5 ili ako imash opciju "uvoza" crucial m4 :)

Posto sam nov ovde, ne mogu da nadjem teme koje odgovaraju na moja pitanja, pa bi postavio novu.

Prvo pitanje: sta je to SSD? cuo sam da su to najbrzi hard diskovi na svetu, da se dize sistem 5 puta brze, da se igrice brze ucitavaju, da se stvari brze extract-uju jer mnogo brze 'pisu' podatke od obicnih hardova.

Drugo pitanje: da li neko moze da mi kaze iz iskustva o njima, mislim na prelazak sa obicnog harda na SSD i to.

mikiPSY, tebi pretrazivanje Interneta izgleda nije jaca strana :smash:

Odgovor na prvo pitanje:
Solid State Drive

Odgovor na drugo pitanje:
[YOUTUBE]Dt6VbOY3xE0[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]JYJAFnQdwQA[/YOUTUBE]

mikiPSY, tebi pretrazivanje Interneta izgleda nije jaca strana :smash:

Odgovor na prvo pitanje:
Solid State Drive

Odgovor na drugo pitanje:
[YOUTUBE]Dt6VbOY3xE0[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]JYJAFnQdwQA[/YOUTUBE]

Iskreno, mrzelo da trazim toliko :D Hteo sam bas konkretan odgovor, dobri su klipovi, SSD osuri ove HDD-ove :D

@Isnogood Cim budem imao kesa pazaricu jedan SSD, mislio sam do 100e da dam.

@Peja SSD u prvom testu je nerealan, ali bas :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno