Šta je novo?

Pistolj za masazu

Rusi

Slavan
Učlanjen(a)
06.01.2006
Poena
390
Je li ima neko ovaj pistolj za masazu? Da li valja? Vidim u Lidl-u trenutno ima za za 3000 din. pa se razmisljam da uzmem. Da li radi po principu puno udaraca u minuti?

Hteo sam izmedju ostalog da uzmem da mi se nadje kada mi se ahilova tetiva upali pa mi tu uvek bude resenje shockwave terapija pa da simuliram posto na slican nacin radi, dok SW terapija zna papreno da kosta za 6,7 tretmana.

Imam ja neki lidlov. Podešava se intenzitet rada. Nisam ga koristio za tu namenu...

A ovako kako radi za samo masiranje? Da li se isplatilo? Koliki je taj intezitet udara?

Intenzitet nije jak, mada to je subjektivno. Slabo ga koristim, s obzirom da imam i stolicu za masažu koja je mnogo bolje rešenje.

Kupi u Lidlu i probaj. Ako ti se ne sviđa možeš i da ga vratiš bez bilo kakvih uslovljavanja i problema.

Kupis ovo, jeftinije je i imas dva u jedan, pa ako ne radi na tetivi...

Ja uzeo: Naipo mgpc-007. Ima pet inteziteta masiranja uz pet dodataka. Baterija 2400 mah, tako da uz moje koriscenje traje danima.
Posto sam non stop za stolom, dovoljno da prodjem 2-3 minuta po ledjima na najintezivnijem modu da mi prestane nelagoda...

Cena u DE je 99 eur. https://www.naipo.de/products/massagepistole

Imam njihov masažer za stolicu. Mnogo bolje rešenje od ovoga što si kupio za probleme sa leđima.

Daj neki link.

Ja uzeo: Naipo mgpc-007. Ima pet inteziteta masiranja uz pet dodataka. Baterija 2400 mah, tako da uz moje koriscenje traje danima.
Posto sam non stop za stolom, dovoljno da prodjem 2-3 minuta po ledjima na najintezivnijem modu da mi prestane nelagoda...

Cena u DE je 99 eur. https://www.naipo.de/products/massagepistole

Je li ima jake i brze udare? Za brzinu vidim da ima 3200 ali me zbunjuje sto pise rpm. Da li radi napred-nazad?

Inace nisam nasao u 3 lidl radnje taj njihov. Foliraju veoma cesto da se ni ne pojavi proizvod u prodavnici ili bude par komada. Mnogo puta mi se to vec dogodilo.

Pozdrav,
radi kako ti kazes napred-nazad. Intezitet zavisi od preseta, ali ja uglavnom koristim najbrzi.

Nazad
Vrh Dno