Šta je novo?

:Piratska stranka"

• Začetnik teme Panta M
  • Datum pokretanja
500k je oko 20% mesta u parlamentu...

Poslednja izmena:
Apsolutno se slazem, ali ako pogledas realno to je zaista cifra koju bi izvukli. Zapravo ne znam osobu od 16-25 godina koja ne bi glasala za tako nesto a da zna sta znaci rec Internet, Film, Muzika. A gde su ti stariji tek...

U sustini nije ni poenta u tim mestima, nego samo da se skrene paznja.

Poslednja izmena:
PavleB je napisao(la):
Apsolutno se slazem, ali ako pogledas realno to je zaista cifra koju bi izvukli. Zapravo ne znam osobu od 16-25 godina koja ne bi glasala za tako nesto a da zna sta znaci rec Internet, Film, Muzika. A gde su ti stariji tek...
Pa jeste da svi volimo da imamo sve besplatno ali ne živi se samo od software i igara, treba nešto i da se jede. Imaju ljudi i djecu o kojoj treba da misle a ne samo internet i p2p, tako da čisto sumnjam u toliki broj glasova. Realno ja bih dobro razmislio za koga da glasam. Naravno, u trenutnom izboru stranaka( :wall: ) ne bih se razmišljao ni trenutka, Pirati bi dobili moj glas sigurno

Bane® je napisao(la):
500k je oko 20% mesta u parlamentu...

Je 50 poslanika.

PavleB je napisao(la):
ne znam osobu od 16-25 godina koja ne bi glasala

Samo koliko sam upucen mladji od 18g nemaju pravo glasa, a i ja mislim da je 0,5 TB realna cifra.

Mozda bi onda mogli da napravimo svoj deo Bench porodice- BenchPirakus naravno u dogovoru sa Pecom i da malo modifikujemo logo u stopericu ubacimo nasu zastavicu.

Poslednja izmena:
****** sam, mislio sam na to ko bi sve bio za ideju, a svakako da bi samo ovi od 18-e glasali...

Nazad
Vrh Dno