Šta je novo?

pirati kariba - pomoc

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
misija kad treba da presretnem engleski brod i uzmem idol. uradim to ali ne mogu da udem na "world map", dakle zaglavio sam se, sta dalje kad pokupim idola?

Jel to posle onog kad se macujes sa kapetanom u zatvoru? Ako je to ja to nikako nemogu da predjem stalno me uniste ili sa tvrdjave ili sa broda

Aaaar, ye scurvy dogs...

Set, probaj da gradu pridjes sa kopna,mnogo je lakse a neces ni morati da pobijes ceo garnizon od kojih 3000 ljudi koji se nalaze u tvrdjavi[mada je i to moguce] :mrgreen: , znaci odaberi sail to secluded bay i put pod noge.
Miroslave stisni enter i odaberi sail to lighthouse tu ce ti se pokrenuti in game animacija i igra ce se nastaviti.

woohoo! nastavio sam da igram mada mi je sad vec dosadilo :) hvala covek na pomoci

Izgleda da se nismo razumeli. Kad treba da uzmes idol od kapetana u zatvoru on ti ne da i ti ga ubijes. Onda odes do broda i tu te bombarduju sa tvrdjave i sa broda na kome se nalazi idol. Ja sam bio u gradu i sad treba da zauzmem taj brod i da uzmem idol sa njega

ja imam battle ship, i lepo na brzinu unistim onaj class 2 engleski brod, idol se automatski pokupi i samo plovim na neku drugu lokaciju...

ja otisao do onog drugog grada i zauzeo ga, dobio 20.000 exp.

Najbolja fora je kada sam sa lvl4 ili 5 brodom unistio jedan battleship i dobio 60.000 exp :)

Kad smov vec kod pirata, izasla je mapa na sajtu... Odstampajte... Korisna je... Ima sve obelezeno

Vrh Dno