Šta je novo?

Pirates of the Caribbean - savet!

stefan2

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
620
Razmisljam da li da uzmem igru pa mi treba vas savet da li je igra vredna novca jer mi neki kazu da je igra bezveze.

Pozdrav!!!

igra je zanimljiva u pocetku, ali posto se sv svodi na izvodjenje 2 iste radnje, smori na kraju

Mene je smorila samo zbog bugova... Kada izadje patch, nastavicu je...

ozbiljno? meni ni jednom nije ispao iz igre... doduse nervira me kad alt-tabujem slucajno pa ne mogu da se vratim, igra krene u prozru ali sve crno... mora alt+f4

Ja ne mogu da nastavim da igram zbog krahiranja igre. Prvo mi je blokiralo na F**** de F** ostrvu kad odem u Shipyard da popravim brod, pa sam odustao od popravke. Ali, sad mi blokira kad pokusam da ispolvim, na mapi, cim pokrenem brod.Dok sam "At sea" mogu da plovim, ali trebalo bi mi 2-3 sata da stignem do susednog ostrva :)

igra ima izasno lose odradjen interface, a da ne pricamo o tome koliko ima ne logicnosti u samoj igri i malo imam utisak da je radjena tako da se kao i deci svidi mislim da je pobacila u odnosu na sea dogs tj. prvi deo. Ali dobro opet je igram ali sta ja znam dosta toga mi fali smeta a pogtovo moj pijani kapetan...

Vrh Dno