Šta je novo?

PIONEER VSX 709 RDS pomoc !

mikron

Slavan
Učlanjen(a)
30.09.2007
Poena
309
Imam neki PIONEER VSX 709 RDS i pre neki dan mi je sin polomio daljinski e sad mogu da se slikam samo sa njim.Zna li neko gde mogu da kupim daljinac?? Probao sam nekoliko univerzalnih al mogu samo zvuk da pojacavam i smanjujem i nista vise,,,,Pomozite drugari bar savetom gde da nadjem:wall::wall::wall:

Da, mada jedini problem im je cena (pojedini modeli skuplji od tvog risivera). Jeftina resenja moras da pecas po oglasima, pa kada naletis. Takodje mozes i druge univerzalne daljince koji imaju mogucnost ucenja, pa i ako nemaju tvoj risiver onda nadjes neki kao tvoj i iskopiras komande.

drugari prekopao sam i nase i strane stranice interneta i nigde nisam nasao da neko prodaje daljinac za moj model a i kod nass u Srbij i ljudi koji imaju isti uredjaj verovali ili ne ili me lazu,.,,,,,,nemaju daljinac !! Uglavnom su to ljudi koji su dali na oglas risiver kao sto je moj ali bez daljinca!!UZASNA SITUACIJA JER 95% PODESAVANJA MI IDE PREKO NJEGA!!imam neki logitech matoriji model al odo odmah da probam sa njim!!! ma jok......taj moj je za komp......MUKA!!

Dali postoji mogucnost da se nadje neki univerzalni pa da u nejga ukucam kod od originalnog?? al opet muka jer neznam kod od originalnoga a na internetu nisam nasao code listu za moj......neznam vise nisam pametan sta da radim........

Rekoh ti - Logitech Harmony je univerzalac i provereno ima kod za taj tvoj risiver.

Juri daljinski od bilo kojeg pionirovog risivera iz samo da nije neki matori od tvoga.

Vrh Dno