Šta je novo?

Pioneer prodavnica

Leka

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2001
Poena
619
Zna li neko da li u BG ima pioneer-ovih prodavnica i gde?

10x
Leka

Ako ti treba za kola imas dve u Vojvode Stepe, prva je na pocetku sa desne strane, dok je druga nesto "gore" na oko 150 metara od prve.

Amon_Ra je napisao(la):
Ako ti treba za kola imas dve u Vojvode Stepe, prva je na pocetku sa desne strane, dok je druga nesto "gore" na oko 150 metara od prve.

Ma meni treba pojacalo, ali ko zna, mozda oni znaju gde ima. Videcu pa cu se raspitati. Hvala ti.

Leka

Heinz je napisao(la):
Za kola ili za kuću? :)

Za kucu. Jurim neko pojacalo koje ima i receiver (tipa home theatre (5 zvucnika)). Za sada se nesto dvoumim izmedju Technics SA-DX750 i Pioneer VSX-D411. Mada sam danas video i Yamahu RXV 430 i mogo mi dobro deluje. Mada ovde su sve cene boze sacuvaj. Sve su digli nevidjeno. Pogledao sam napolju recimo poionir i ovaj technics su oko 180$, a ovde u Tehnikomu 16200 dinara (technics d750), znaci 260$. Dobro, ok, kontam ja porez+carina+svasta, ali... Mogao bih da nabavim nesto u inostranstvu, ali ne znam kako onda funkcionise sa carinom i ostalim. Tako da se za sada samo raspitujem dok ne vidim sta cu.

Kakav Pioneer i Techniks. Za te pare gledaj ili Yamahu ili Denona. Ja sam uzeo Denona i sljaka do bola !!!

Pozdrav

golum je napisao(la):
Kakav Pioneer i Techniks. Za te pare gledaj ili Yamahu ili Denona. Ja sam uzeo Denona i sljaka do bola !!!

Pozdrav

Aha, ok, ali zasto? Ajde molim te obrazlozi malo ako moze. :)
Kog Denona si uzeo?

Leka

Heinz je napisao(la):
Za kola ili za kuću? :)

E meni treba pojachalo za kola...gde tako neshto mogu da nadjem ???A potrebni su mi i zvuchnici...ja sam chuo da toga ima na bubanj potoku-ujutru dosta narkomana prodaje takve rekvizite za dzabe...jel to tachno ???

Leka je napisao(la):
Aha, ok, ali zasto? Ajde molim te obrazlozi malo ako moze. :)
Kog Denona si uzeo?

Leka
Uzeo sam Denona 1602. Zasto njih- pa prosto sto nisu najobicnija kozmetika kao one druge dve firme. Mada ni Yamaha i Denon nisu nista spektakularno ali ipak za te pare dosta bolje od Techniksa.

Sto se tice receivera tu Onkyo suvereno vlada.

Imam telefon od lika koji prodaje Pioneer malo jeftinije, van radnje, direkt iz magacina-sve regularno, na sajmu sam pokupio telefon,doduse mislim da je samo za kola, pa ako nekoga bas zanima neka me obavesti da se pomucim da nadjem broj.

E ako bi mogao da pronadjes njegov tel. bilo bi fino, u tom slucaju ga posalji meni na pm.

Nadam se da ce izvinjenje biti prihvaceno ali sam telefon od tog tipa izgleda bacio-posto ga nigde nisam nasao.

Inace postoje i dobri razlozi za to:
radilo se samo o uredjajima za kola, pa posto sam posle vise mesecnog istrazivanja dosao do zaljucka da je Kenwood No1 (od komercijalnijih naravno), a da je Pioneer daleko od onoga sto je nekada bio-jednostavno me Pioneer za kola vise ne interesuje, a sto se tice cene, na oglasima sam nasao da likovi koji se time bave imaju jos povoljnije cene.npr. Kenwood cd-tuner ima na oglasima za 150 € nov, dok u radnjama je oko 170 € min.
A recimo ima i za kola i Hi-Fi komponenti za kucu u Procesor komercu na sajmu-bazar, hala cini mi se 11, daju i na 12 rata (doduse malo ubijaju sa kamatom, mislim da je cena veca cak 20% ako se ide na 12 rata,ali ni to nije tako strasno ako nemas mogucnosti da kesiras odjednom).

Ipak sam nasao telefon od lika koji prodaje Pioneer (nadam se da je jos uvek u poslu) pa ako nekoga zanima...

Matthias je napisao(la):
A zasto ne Sony? Jest da je ES serija skupa ali i to je SONY, zar ne?

Ko kaze da je i ES dobar za pare za koje se prodaje. Mnogo su skupi uredjaji iz te serije, a nisu ko zna sta.
Reklama chuda chini.

golum je napisao(la):
Uzeo sam Denona 1602. Zasto njih- pa prosto sto nisu najobicnija kozmetika kao one druge dve firme. Mada ni Yamaha i Denon nisu nista spektakularno ali ipak za te pare dosta bolje od Techniksa.

cena? koliko te taj Denon izasao na kraju (znaci ako si slucajno platio porez :D ) ukupno i gde?

golum je napisao(la):
Mada ni Yamaha i Denon nisu nista spektakularno ali ipak za te pare dosta bolje od Techniksa.

Od Technicsa je sve bolje (mozda ne i lepse), tako da ga nije lepo stavljati u isti kos sa Pioneerom koji je ipak u pojacalima nesto znacio u toj klasi, a isto tako i Yamaha ne bi trebalo da ide u isti kos sa ostalima, posto ipak jeste spektakularna i otprilike dve klase bolja u odnosu na druge u toj cenovnoj i komercijalnoj klasi.

Koji Pioneer CD/radio za kola kupiti i za koju cifru?

Stvarno šta to druga pojačala nude a Sonijeva nemaju.

JOBAH je napisao(la):
Koji Pioneer CD/radio za kola kupiti i za koju cifru?

Kenwood pre Pioneera, imas ih na oglasima za oko 150 €, a cini mi se da sam video u Tehnomarketu (robna kuca na NBgd kod hale sportova) Panasonic za nesto cak ispod 9000din, i daju na 4 rate bez kamate.

U svakom slucaju uzmi najjeftiniji model posto ima sve sto ti treba-oko 4x45W, anti-shock...

merlin je napisao(la):
Stvarno šta to druga pojačala nude a Sonijeva nemaju.

U odnosu na neka druga pojacala, za istu kolicinu para, losiji kvalitet delova, pa samim tim i losiji zvuk i manja trajnost uredjaja. Iz prostog razloga, sto od 1990. imaju koncepciju da mnoogo vise para (procentualno od zarade) ulazu u reklamu, sto se pokazalo uspesno (sto se prodaje tice), a i ti si zivi primer da to pali.:p

To su gluposti što se tiče reklame. Govorim iz svog ličnog iskustva. Svoje pojačalo sam kupio još dok se njihova roba kupovala u Sarajevskoj. Ako izuzmemo 5.1 pojačala i uporedim svoje pojačalo sa današnjim pojačalima (ne samo Sonija) ništa bolje ne dobijam ako ne i lošije. To pojačalo sve ove godine je eksploatisano maksimalno i dan danas radi perfektno. I onda mi ti kažeš da soni ugrađuje lošiji kvalitet delova. Zar stvarno misliš da će se firma kao što je Sony tako kockati sa svojom reputacijom.
Nekažem da je Sony najbolji ali netreba ga otpisivati.
Mislim da imaju fenomenalne televizore i očajne videorekordere (kućne).

merlin je napisao(la):
To su gluposti što se tiče reklame. Govorim iz svog ličnog iskustva. Svoje pojačalo sam kupio još dok se njihova roba kupovala u Sarajevskoj. Ako izuzmemo 5.1 pojačala i uporedim svoje pojačalo sa današnjim pojačalima (ne samo Sonija) ništa bolje ne dobijam ako ne i lošije. To pojačalo sve ove godine je eksploatisano maksimalno i dan danas radi perfektno. I onda mi ti kažeš da soni ugrađuje lošiji kvalitet delova. Zar stvarno misliš da će se firma kao što je Sony tako kockati sa svojom reputacijom.
Nekažem da je Sony najbolji ali netreba ga otpisivati.
Mislim da imaju fenomenalne televizore i očajne videorekordere (kućne).

Tesko je argumentovano polemisati sa nekim ko misli da je ono sto on poseduje od uredjaja najbolje. Mozda te Aca razume, posto on sve sto ima je najbolje, ukljuchujuci i Sony CDP-559ESD (CD player).
Ja mogu da kritikujem i sopstvene uredjaje, to nije problem.
Sto se tice Sony televizora, u poslednjih nekoliko godina im je kvalitet izrade vidno losiji, nego kod modela od 1985-1990 godine, a to sto su kod nas medju kvalitetnijim, to samo govori o nasem trzistu, gde se dovlaci najveci krsh, zato sto je ljudima odluchujuca najniza cena.
Jos jednom, samo kazem da je poslednjih 7-8 godina, Sony uredjajima jako los kvalitet.

notax je napisao(la):
Tesko je argumentovano polemisati sa nekim ko misli da je ono sto on poseduje od uredjaja najbolje. Mozda te Aca razume, posto on sve sto ima je najbolje, ukljuchujuci i Sony CDP-559ESD (CD player).
Ja mogu da kritikujem i sopstvene uredjaje, to nije problem.
Sto se tice Sony televizora, u poslednjih nekoliko godina im je kvalitet izrade vidno losiji, nego kod modela od 1985-1990 godine, a to sto su kod nas medju kvalitetnijim, to samo govori o nasem trzistu, gde se dovlaci najveci krsh, zato sto je ljudima odluchujuca najniza cena.
Jos jednom, samo kazem da je poslednjih 7-8 godina, Sony uredjajima jako los kvalitet.

Ne znam za pojacala, ali za TV-e su i dalje bez konkurencije, i to vode za dva koplja.

Nema to veze što imam Sonijevo pojačalo imam i Tehniksovo pa ga nehvalim jer se bar kod mene nije pokazalo kako treba. Imam i Sonijev videorekorder koji se nije pokazao kako treba. Kada sam kupio pojačalo kupio sam i dek koji se pokazao veoma loše a nisu malo koštali ni pojačalo ni dek.
Znači pričam argumentovano a to je ovde i cilj da ljudi iznesu svoja iskustva kako se određeni uređaj pokazao u eksploataciji a karakteristike svako može da pročita.

merlin je napisao(la):
Nema to veze što imam Sonijevo pojačalo imam i Tehniksovo pa ga nehvalim jer se bar kod mene nije pokazalo kako treba. Imam i Sonijev videorekorder koji se nije pokazao kako treba. Kada sam kupio pojačalo kupio sam i dek koji se pokazao veoma loše a nisu malo koštali ni pojačalo ni dek.
Znači pričam argumentovano a to je ovde i cilj da ljudi iznesu svoja iskustva kako se određeni uređaj pokazao u eksploataciji a karakteristike svako može da pročita.

OK. A koji je taj model pojacala??

Nazad
Vrh Dno