Amon_Ra je napisao(la):Ako ti treba za kola imas dve u Vojvode Stepe, prva je na pocetku sa desne strane, dok je druga nesto "gore" na oko 150 metara od prve.
Leka je napisao(la):Ma meni treba pojacalo, ali ko zna, mozda oni znaju gde ima. Videcu pa cu se raspitati. Hvala ti.
Leka
Heinz je napisao(la):Za kola ili za kuću?![]()
golum je napisao(la):Kakav Pioneer i Techniks. Za te pare gledaj ili Yamahu ili Denona. Ja sam uzeo Denona i sljaka do bola !!!
Pozdrav
Heinz je napisao(la):Za kola ili za kuću?![]()
Uzeo sam Denona 1602. Zasto njih- pa prosto sto nisu najobicnija kozmetika kao one druge dve firme. Mada ni Yamaha i Denon nisu nista spektakularno ali ipak za te pare dosta bolje od Techniksa.Leka je napisao(la):Aha, ok, ali zasto? Ajde molim te obrazlozi malo ako moze.
Kog Denona si uzeo?
Leka
merlin je napisao(la):A zašto ne SONY? Imaju odlična pojačala.
notax je napisao(la):
Od kada to?? Nisam u toku.
Matthias je napisao(la):A zasto ne Sony? Jest da je ES serija skupa ali i to je SONY, zar ne?
golum je napisao(la):Uzeo sam Denona 1602. Zasto njih- pa prosto sto nisu najobicnija kozmetika kao one druge dve firme. Mada ni Yamaha i Denon nisu nista spektakularno ali ipak za te pare dosta bolje od Techniksa.
golum je napisao(la):Mada ni Yamaha i Denon nisu nista spektakularno ali ipak za te pare dosta bolje od Techniksa.
JOBAH je napisao(la):Koji Pioneer CD/radio za kola kupiti i za koju cifru?
merlin je napisao(la):Stvarno šta to druga pojačala nude a Sonijeva nemaju.
merlin je napisao(la):To su gluposti što se tiče reklame. Govorim iz svog ličnog iskustva. Svoje pojačalo sam kupio još dok se njihova roba kupovala u Sarajevskoj. Ako izuzmemo 5.1 pojačala i uporedim svoje pojačalo sa današnjim pojačalima (ne samo Sonija) ništa bolje ne dobijam ako ne i lošije. To pojačalo sve ove godine je eksploatisano maksimalno i dan danas radi perfektno. I onda mi ti kažeš da soni ugrađuje lošiji kvalitet delova. Zar stvarno misliš da će se firma kao što je Sony tako kockati sa svojom reputacijom.
Nekažem da je Sony najbolji ali netreba ga otpisivati.
Mislim da imaju fenomenalne televizore i očajne videorekordere (kućne).
notax je napisao(la):Tesko je argumentovano polemisati sa nekim ko misli da je ono sto on poseduje od uredjaja najbolje. Mozda te Aca razume, posto on sve sto ima je najbolje, ukljuchujuci i Sony CDP-559ESD (CD player).
Ja mogu da kritikujem i sopstvene uredjaje, to nije problem.
Sto se tice Sony televizora, u poslednjih nekoliko godina im je kvalitet izrade vidno losiji, nego kod modela od 1985-1990 godine, a to sto su kod nas medju kvalitetnijim, to samo govori o nasem trzistu, gde se dovlaci najveci krsh, zato sto je ljudima odluchujuca najniza cena.
Jos jednom, samo kazem da je poslednjih 7-8 godina, Sony uredjajima jako los kvalitet.
merlin je napisao(la):Nema to veze što imam Sonijevo pojačalo imam i Tehniksovo pa ga nehvalim jer se bar kod mene nije pokazalo kako treba. Imam i Sonijev videorekorder koji se nije pokazao kako treba. Kada sam kupio pojačalo kupio sam i dek koji se pokazao veoma loše a nisu malo koštali ni pojačalo ni dek.
Znači pričam argumentovano a to je ovde i cilj da ljudi iznesu svoja iskustva kako se određeni uređaj pokazao u eksploataciji a karakteristike svako može da pročita.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari