Šta je novo?

Pioneer prodavnica

merlin je napisao(la):

Srednja zalost. To ti je slicno kao Technics ili Yamaha za iste pare.
Ljudi su se uvek lepili na "tehnicke karakteristike", sto ce reci koje ima vise "snage" za pare, to kupe. Mnoooogo bolji izbor za kolicinu para je NAD 304.

Pa dobro hoce li gospodin golum ili bilo ko drugi da mi vec jednom kaze cenu onog Denona 1602.

twister je napisao(la):
Pa dobro hoce li gospodin golum ili bilo ko drugi da mi vec jednom kaze cenu onog Denona 1602.
Izvini bio sam na putu nedelju dana. Pojacalo sam kupio u 4Audio prodavnici, a cena je bila oko 350 EUR. E sada danas sam bas zvao tamo zbog nekog drugara iz Slovenije jer on hoce da uzme Yamahu 420 (takodje Receiver) i on je trenutno kod njih 330 EUR, a da vam ne pricam da ta ista stvar u Sloveniji kosta oko 450 EUR. Inace tamo su sve cene vece za cirka 10-15%, uglavnom vazi i za kompjuterske delove, kada sam video da Titan cooler TTC 5- ca kosta oko 45 DEM umalo se nisam srusio. Da se vratim na temu mislim da ti ni taj Yamahin receiver nije losa kombinacije, u stvari sve zavisi od tvog ukusa.

Pozdrav

Genghis Khan je napisao(la):
E meni treba pojachalo za kola...gde tako neshto mogu da nadjem ???A potrebni su mi i zvuchnici...ja sam chuo da toga ima na bubanj potoku-ujutru dosta narkomana prodaje takve rekvizite za dzabe...jel to tachno ???

Jeste, nazalost. Ako naletis na Blaupunkt sa plavom neonkom, javi mi, molim te

golum je napisao(la):
Izvini bio sam na putu nedelju dana. Pojacalo sam kupio u 4Audio prodavnici, a cena je bila oko 350 EUR. E sada danas sam bas zvao tamo zbog nekog drugara iz Slovenije jer on hoce da uzme Yamahu 420 (takodje Receiver) i on je trenutno kod njih 330 EUR, a da vam ne pricam da ta ista stvar u Sloveniji kosta oko 450 EUR. Inace tamo su sve cene vece za cirka 10-15%, uglavnom vazi i za kompjuterske delove, kada sam video da Titan cooler TTC 5- ca kosta oko 45 DEM umalo se nisam srusio. Da se vratim na temu mislim da ti ni taj Yamahin receiver nije losa kombinacije, u stvari sve zavisi od tvog ukusa.

Pozdrav

Hvala!

denon je 360e Yamaha 330e sta god da uzmes neces pozaliti stim da yam. ima vise programa a denon bolje svira u stereo modu ali kad vec uzimas 5-6 zvucnika tu se gubi smisao samog stereo moda i njegovog kvaliteta razmisli

Nazad
Vrh Dno