uzeo sam ga pre nekih 10 dana i narezao do sada oko 40-50 diskova. pre njega sam imao 107 koja radi još uvek savršeno ali došlo vreme da se sklopi nova mašina. vrlo tih i pouzdan uredjaj.
preporuka svima.
Kako mozes posle cak 10 dana da tvrdis da je nesto pouzdano? :wall:
Mislis da je mnogo narezanih 200 DVD-a?
kolko para koshta najjeftiniji?(mislim na nejjeftinije mesto)...
šmekišmeki,sad ću da ti objasnim. pa ne misliš valjda da treba da ga cepam pet godina da bih tebi ovde napisao da je pouzdan.
dovoljno je valjda za početak da probaš 50-60 raznih kvaliteta medija pa sam proceni.to ti kažem iz ličnog iskustva jer loš uređaj od samog starta je*de go*na bez obzira što je takoreći NOV. da si kojim slučajem kupovao češće ovakvu vrstu uređaja ne bi ni lupio takvu glupost nego bi skapirao šta sam hteo da kažemčovek je pitao jel imao neko iskustva a jasam trebao da mu kažem "ma brate živo sran*e uređaj ne kupuj ni slučajno , vrlo je nepouzdan" zato što je narezao mali broj diskova !:wall:
He-he, pa zasto? Branis je, kao da te Pioneer palaca za to.... ili si samo (malo) previse sentimentalan...??? :d :eyebrows:Crni, ne diraj mi moju 108-cu! :d
20 000 ne, ali 2 000 da.Sasvim dovoljno da se uverim u kvalitet, ne mislis valjda da je rezac za 30 eura napravljen da ti snimi 20000![]()
![]()
20 000 ne, ali 2 000 da.
Ja imam 108-icu preko 2 godine i radi perfektno, ne znam otkud ti ovo za ispushtanje dushe posle godinu dana.btw na primer toliko hvaljene 108-e su simptomaticno posle ~godinu dana pocele da ispustaju dusu, a da pri tom broj narezanih diskova nije imao nikakve veze (postoje primerci koji i dalje savrseno rade iako je broj narezanih diskova cetvorocifren, ali i oni koji su ispustili dushu, a da nisu narezali ni 50 diskova), a njegovi naslednici su jos gore prolazili iako se mnogi kunu u njihNista bolja nije ni situacija sa Nec-om. Sustina je da sa cenom od <30€ tesko da iko moze da ocekuje kvalitet kakav je recimo imala 107-a tako da preostaje da se izabere uredjaj koji ce da dok radi to raditi sto bolje, a da se uvek racuna na mogucnost da ce sutra da nas izda bez ikakve prethodne najave :S: U tom smislu slazem se da 112D obecava...
Ja nisam rekao da se to uvek desava, ali jeste cesto i ima ih dosta koje su neposredno po isteku garancije lagano pocele da otkazuju poslusnostJa imam 108-icu preko 2 godine i radi perfektno, ne znam otkud ti ovo za ispushtanje dushe posle godinu dana.
Ja nisam rekao da se to uvek desava, ali jeste cesto i ima ih dosta koje su neposredno po isteku garancije lagano pocele da otkazuju poslusnostNe crknu totalno, ali optika pocinje da zeza, a simptomi su da uglavnom prvo pocnu da zezaju sa rezanjem CD-R, pa sa DVD+-R, a onda i sa CD-RW/DVD+-RW, a paralelno s tim pocinje i slabije citanje svih diskova. Uostalom, pogledaj samo po forumu koliko se ljudi zalilo...
Ti si ocigledno imao vise srece![]()
Ja nisam rekao da se to uvek desava, ali jeste cesto i ima ih dosta koje su neposredno po isteku garancije lagano pocele da otkazuju poslusnostNe crknu totalno, ali optika pocinje da zeza, a simptomi su da uglavnom prvo pocnu da zezaju sa rezanjem CD-R, pa sa DVD+-R, a onda i sa CD-RW/DVD+-RW, a paralelno s tim pocinje i slabije citanje svih diskova. Uostalom, pogledaj samo po forumu koliko se ljudi zalilo...
Ti si ocigledno imao vise srece![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari