Šta je novo?

Pioneer dvd 116D PROBLEM?

brancic

Slavan
Učlanjen(a)
30.03.2008
Poena
330
Problem je u tome sto na mom PC pod nero 8 i 9 dvd diskovi pucaju pri rezanju na writing lead in , s tim sto ne puni buffer uopste .Dok DVD RW diskove reze bez problema, Probao sam rezac na drugom racunaru i radi normalno
STA DA RADIM ?
P.S. sam je na ide grani, master podeseno, nekoliko puta sam brisao nero

Probaj sa nekim drugim programom za rezanje

Ne znam iskreno ni jedan drugi program ako imas neku preporuku bio bih zahvalan da mi kazes.
A evo kakav eror mi izbaci'' invalid block address ''

haha evo da opet sam sebi odgovorim , mozda nekome pomogne. Stavio sam program Roxio Creator 2009 Ultimate i sa njim reze bez problema .

Problem je u tome sto na mom PC pod nero 8 i 9 dvd diskovi pucaju pri rezanju na writing lead in , s tim sto ne puni buffer uopste .Dok DVD RW diskove reze bez problema, Probao sam rezac na drugom racunaru i radi normalno
STA DA RADIM ?

Isti model isti problem imam! (osim buffera)
Pisač je kupljen pre 5 dana.

Iz Ashampoo programa (i stara i nova verzija) mi snimi na verbatime i napiše da je gotovo ali onda krene da radi lead-out i tu se zaglavi odnosno zaglavi ceo racunar.
Jedino reset pomaže.
Naravno diskovi budu čitljivi i sve je snimljeno.

Iz nera... puca uglavnom na polovini snimanja. I isto se zaglavi ceo racunar.
Za sada na drugom racunaru radi, ali je snimio samo par komada.

STA DA RADIM ?
Slican problem resen flash-ovanjem novog biosa na ploci Asus P5Q...

Ubacio sam LG (HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20) star mesec dana/snimio 5 dvd-a

Probao sam 5 dvd-a da snimim i sve radi normalno.
(bez ikakvih reinstalacija softvera, dva komada su snimljena sa ashampoo a ostali sa Nero 7)
Sad se bacam na drugi racunar da testiram Pioneer 116.

Nazad
Vrh Dno