Šta je novo?

Pioneer DV-300

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Da li neko poseduje ovaj uređaj? Kakva su iskustva?

Imam DV-380 i sada mi je potreban još jedan kao zamena za XORO415 koji je crkao (a zamenio je Xwave, koji je, naravno, crkao)...e Pioneeri mi do sada nisu crkavali, a korišćeni su mnogo više od navedenih.

Vidim da postoji sređen firmware (http://www.pioneerfaq.info/english/dv300.php?player=DV-300&question=Firmwares) i piše "- New bigger subtitle font for DivX, even bigger for Hebrew."....koliko je to stvarno bigger, s obzirom da se nalazi na dnu kao beznačajna informacija?

Cena mu je oko 6k din, ako sam dobro video u u onom TehnoNešto...

ja sam ga skoro gledao u tehnomaxu i decko koji tu radi i koji se jedino nesto razume od svih likova koji tamo rade,mi rece da je uzeo taj model i da se ne razlikuje od skupljih 6xx pioneera,osim sto ne poseduje opticki i druge izlaze,a sto se tice firmvera,negde sam na nekom forumu procitao da je u rangu onih sa 585 i 380...poz

Našao sam na jednom forumu da je ovaj Hakan FW nešto lošiji od od onih za 380, ali da dovoljno povećava font i da završava posao.
Video sam i fotografije TV-a na kome je pušten film sa ovog palyera i titl stvarno deluje dovoljno krupno, samo je stavljen neki degenski font za titlove. Suviše su oštra slova :(

Koliko vidim u specifikacijama ovaj model nema HDMI,koliko je to problem posto bih DVD plejer prikljucio na plazmu Samsung 50C91H koja ima 2 HDMI ulaza,tj koliko se dobija /gubi na kvalitetu slike?

u svakom slucaju ti preporucujem da uzmes dvd sa hdmi,sigurno da je kvalitetniji prenos...

Vrh Dno