Šta je novo?

Pioneer 212D

Ja imam 112D i nisam zadovoljan😡

Pa ja mislim da jeste, ispravite me ako gresim😉

Ma sve je to isto od kako nema vise Yamahe i od kako je Plextor prestao da radi svoje drajvove.
Ja sam uzeo tog liteona posle PLex 712A i osecaj je ....

Ja sam ga skoro uzeo, jedini problem koji sam za sada primetio je što loše reže obične CD-e (ima u drugom thredu).

Pre njega sam imao pioneer 109, i u odnosu na njega mnogo ali mnogo bolje čita.

DVD režem isključivo na Verbatim-u (MCC 004 DVD+R) i odlično reže, rezao sam do sada na 12x i na 16x, 18x nisam probao.

Sve u svemu, ja sam zadovoljan (iako sam morao da vratim 109 u komp da bih rezao CD-e), za te pare teško da može bolje.

clan si kluba vise hiljada nezadovoljnih.
Ja sam i dalje clan kluba vise hiljada zadovoljnih i nadam se da necu morati da se prebacujem u vas klub 😀
Generalno, kvalitet rezaca se maximalno srozao i vrlo je neujednacen, pa sreca postaje vrlo znacajan faktor kakav ce primerak da ti uleti i koliko ce mu trebati vremena da pocne da zeza :wall: tako da nije Pioneer jedini sa ovim simptomima 🙁

Ja sam i dalje clan kluba vise hiljada zadovoljnih i nadam se da necu morati da se prebacujem u vas klub 😀
Generalno, kvalitet rezaca se maximalno srozao i vrlo je neujednacen, pa sreca postaje vrlo znacajan faktor kakav ce primerak da ti uleti i koliko ce mu trebati vremena da pocne da zeza :wall: tako da nije Pioneer jedini sa ovim simptomima 🙁

Baš tako, prevelik je taj faktor sreća kod svih generalno. Mislim da je 212D dobra stvar, vreme pristupa mu je ipak nešto bolje nego kod IDE uređaja. Kod LiteOn-a nisam primetio da loše režu CD, mada i tu faktor sreća ima svoju ulogu, ali sam primeto da su jako bučni kada rade sa običnim CD-om. Kvalitet DVD rezača definitivno više nije na nekom zavidnom nivou, svi su u glavnom isti - standardni sa svim svojim vrlinama i manama.

Nazad
Vrh Dno