Imam Pioneer rw dvr 212 SATA i neki problem koji ne umem da otklonim.Radi se o tome da u device manageru pise da on radi u PIO modu i ne mogu da promenim da radi u DMA modu.Probao sad da na ploci zamenim sata ulaz i kad sam podigo ponovo Windows XP u IDE ATA/ATAPI controllers sam video da je DMA 4 ali cim sam ubacio disk i probao da nesto prebacim komp se blokirao i posle reseta mod se vratio na PIO ali bez mogucnosti da se promeni na DMA.Znam da je PIO mod spor i da bi ovaj rezac trebao da radi u DMA modu ali prebacivanjem iz slota u slot dobijem da se samo privremeno prebaci na dma i cim ubacim neki disk on blokira i vrati trajno na PIO.Takodje, diskove koje narezem rade kod mene ali kod drugih ljudi prijavljuje da je disk corupted or using format that is not compatibile with windows.
Imam plocu GIGABAYT GA-M56S-S3, xp sp2, nero 8.
Ima li neko predlog ili resenje ili je ovo hardverski kvar koji je za servis.Mene najvise nervira sto narezani diskovi rade samo kod mene.Nadam se da neko moze da mi pomogne.Hvala
Imam plocu GIGABAYT GA-M56S-S3, xp sp2, nero 8.
Ima li neko predlog ili resenje ili je ovo hardverski kvar koji je za servis.Mene najvise nervira sto narezani diskovi rade samo kod mene.Nadam se da neko moze da mi pomogne.Hvala