Šta je novo?

Pioneer 112D - Problem

Marko16

Slavan
Učlanjen(a)
28.01.2009
Poena
330
Moja oprema  
Mobilni telefon
Mi 9T
Pristup internetu
  1. ADSL
Imam mali problem sa rezacem, s vremena na vreme kad hocu da ubacim neki dvd u njega, pritisnem dugme... ali vrata se ne zatvaraju i nesto tiho zuji u njemu (verovatno mehanizam) i nece da se zatvore. Onda moram da pipnem vrata da bi se zatvorila... Jel zna neko u cemu je problem i da li moze da se popravi?:wave:

Poslednja izmena:
Tako je kako je :)
Slican problem je imala i 111d serija a koliko videh zalilio se i jos ljudi-moj brat ima jedan takav i vrata nece da se zatvore sve dok ga ne gurnes malo gore
Mozes otvoriti rezac i ocistiti ga malo ako ima prasine posto zna da se nakupi bas na tim mehanickim delovima,ali nesto ne verujem da ce to pomoci i mislim da nije vredno truda
Sve u svemu-nista strasno,vozi i uzivaj,ionako su dvd rezaci sada potrosna roba :d

Poslednja izmena:
Стандардан проблем, то ми се дешавало и са 110D и са 111D и са 212D и сад са 215D имам исти проблем. Колико коштају, добро и раде. У принципу, да се средити отварањем и растављањем/састављањем механизма, али је једноставније само гурнути тацну мало кад треба да се увуче:)

Nazad
Vrh Dno