Šta je novo?

Pioneer 110d poludeo !!!?????

konjina

Slavan
Učlanjen(a)
17.09.2004
Poena
304
Imam ovaj uredjaj i cini mi se da se ponasa skroz nenormalno!Prilikom rezanja u Neru 6.6.1 sve vreme mu varira buffer i to od 10% do 90%!Na kraju ipak nareze disk za neko pristojno vreme i potpuno je citljiv ali mi nije jasno zasto taj buffer tako divlja?Pri citanju je tek posebna pricha...Transfer rate mu nikako ne prelazi 3 mb/s!Probao sam razne dvd i cd diskove ali je uvek isto.Inace upgradeovao sam mu firmware sa zvanicnog sajta i cini mi se da je od tad poceo tako da se ponasa...Posle toga sam mu ponovo ubacio noviji i opet nista...Pomagajte! :wall:

jel si proverio da slucajno nije prebacen u PIO umesto UDMA mod ?

Na secondary grani su dvd kao master i cd rezac kao slave, a na primary je samo maxtor 40gb.Rezac i dvd su u udma2 modu a hard je u pio modu i ne mogu da ga nateram da predje u udma!Reinstalirao sam win (zbog virusa) ali i dalje isto.Instalirao sam i via drajvere najnovije... :wall: :mad:

Imam i ja slican problem sa nec-3520 rezacem. Ako sta saznam, javljam, a ako si slucajno resio problem okaci resenje...

konjina je napisao(la):
Na secondary grani su dvd kao master i cd rezac kao slave, a na primary je samo maxtor 40gb.Rezac i dvd su u udma2 modu a hard je u pio modu i ne mogu da ga nateram da predje u udma!Reinstalirao sam win (zbog virusa) ali i dalje isto.Instalirao sam i via drajvere najnovije... :wall: :mad:
Neznam daki si probao da obrises granu na kojoj ti je hard i potom uradis skan for hardware changess ali znam da je to resavalo problem u nekim slucajevima

Vrh Dno