Šta je novo?

Pioneer 110d odbija saradnju

mastercula

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2006
Poena
319
Posle 5 ispravno narezanih diskova dosao je i 6. koji je po nero 7 ultra edition-u uspesno narezan.
Pri probi 6-og diska dvd pocinje mnogo bucnije nego upbicajeno i onda nekako zaskripi |kao da disk kaci ivice unutar uredjaja| :(
Pritisak na dugme za otvaranje i on se otvori samo do pola, to se desava kad je bilo koji disk unutra, dok je prazan otvara se normalno.
Takodjer od tog 6. diska nece vise da primi nijedan disk, diodica zatreperi i nista, ni ne pocinje da vrti disk.
Flesnut je najnoviji FW.
Ima li neko neku ideju?

Pokusao sam da ga rasklopim ali gornju stranicu ne mogu da skinem od prednje maske koja kao da je zalepljena, zna li neko kako da skinem tu masku?

imas one cinceve sa strane,koje drze tak lim.Samo ih necim gurni i prednja ce maska da spadne,samim tim ostalo ide lagano.Bar je tako kod mene,na 109D

Da ti cincevi tj. zabice sam gurnuo, e sad na svakoj strani imam po dve zabice sem na donjoj tu nemam nijednu :( i tu je kao zlepljen :smor mozda su sakrivene ispod lima?

Pa malo povuci.Nije ti nista zakaceno.Mora cela prednja maskica da ti spadne,tj. da se izvuce.Ubodi cackalicu ili iglu u onu malu rupicu,da ti se otvore vratnca,a onda izvati maskicu,pa ce se limovi odvojiti.Samo jesi li povadio sve srafove,sto drze limove???

jesam, svi srafovi su out :)
Inace crkao mi je motor koji okrece disk :(

A moj nece da cita dvd,kao i obicne cd-ove.Jesi li izvadio vratanca?

Nisam probacu kasnije, tnx na pomoci :)

pa zar nisi imao garanciju na taj 111 ipak mislim samo 5 diska narezana nemoguce da si ga odavno uzeo.

Ja imam 109ku i neke obicne diskove jedva cita, a neke uopste i nece, dok ga sony combo cita uspesno. Ali jos uvek dobro reze, a nerazao je poprilican broj dvd-a.

Šta da kažem osim ovoga Pionirovi rezači iz serije 109, 110D, 111D nisu baš najkvalitetnije ispali!

Garancija je odavno istekla i nije samo 5 komada narezano ve mnogo vise, tog dana je bilo 5, izvinjavam se sto se nisam lepo izrazio.

Nazad
Vrh Dno