Šta je novo?

PIONEER 110B ili NEC 3540??

superstar035

Slavan
Učlanjen(a)
08.10.2005
Poena
301
POzdrav,zanima me vase misljenje o kupovini DVD RW uredjaja, da li je bolji NEC 3540 ili PIONEER 110*????
Instalirao sam NEC 3540 ali pri rezanju 8 od 10 diskova, kada dodje do 44% padne mu buffer i blokira DVD RW pa moram da restartujem racunar da bi ga povratio medju zive...
Odgovore ostavljajte na forumu ili na mail:
[email protected]
Hvala unapred!
Milan :smash: :smash:

Pionirovi DVD RWovi su zakon, ja imam model 108 i radi kao lud

Drugarica je kupila 110D pre 10 dana , narezala je vise od 50 cd/dvd diskova raznih marki i nije nimala nikakvih problema , dok ja imam 109D vec 6 meseci i zasad sjajno radi kako cd tako i za dvd ... Uzmi 110D i neces se pokajati ...

i ja sam kupio 3540 (crni) pre par dana, i kad sam hteo da narezem ortaku CD sa nekih 80 Mb, desilo se slicno, tj. posto je malo Mb bilo predvidjeno za rezanje, od nula do 44% je dosao za par sekundi, onda je na 44% bio jedno 10-15s, ali je onda nastavio i narezao disk do kraja kako treba...
kad resetujes racunar, pretpostavljam da ti je CD ******?

sale prdez je napisao(la):
i ja sam kupio 3540 (crni) pre par dana, i kad sam hteo da narezem ortaku CD sa nekih 80 Mb, desilo se slicno, tj. posto je malo Mb bilo predvidjeno za rezanje, od nula do 44% je dosao za par sekundi, onda je na 44% bio jedno 10-15s, ali je onda nastavio i narezao disk do kraja kako treba...
kad resetujes racunar, pretpostavljam da ti je CD ******?

Procimaj se malo sa IDE kablovima, meni je to rešilo problem na Pioneeru 119BK.

probacu, hvala

Pre neki dan kod ortaka isto milion nekih cudnih simptoma, tipa power calibration error i slicno.

Problem je bio kontakt sa napajanjem koji je olabavio. Probaj i to, nece nista da skodi ;)

Pricam za Nec 3540...

Poslednja izmena:
sad radi o.k. iako nisam nista dirao. bice valjda sve u redu.
hvala na savetima...

Ja imam Nec 3540 nekih mesec dana i nije bilo nikakvih problema do sada.Nadam se da ce tako i ostati. :D

ma PIONEER DVD je zakon, pogotovu serije od 108-ce do danas, ali 108-ce su CUDO!!!!

Nazad
Vrh Dno