Šta je novo?

Pioneer 108

cyberM

Slavan
Učlanjen(a)
22.01.2005
Poena
304
Imam pioneer 108,desava se da nece da procita obicne diskove dok ih na starijem obicnom rezacu (LG 52x32x52) uvek procita.Ima li neko slicna iskustva i da li je problem u mom rezacu ili je to generalno problem kod stoosmice.

Imam suprotno iskustvo 108mica mi cita cak i vrlo izgrebane diskove

Takodje imam iskustvo da mi 108 cita sve zivo mnogo bolje nego Teac-ov rezac i ranija 106...
Mozda ti je upao takav komad ili je prljav laser a proveri i verziju firmware-a...

Pozdrav
Turbo
:wave:

Jel' si nasviravao nil-ov firmware? Citao sam da se dosta ljudi zalilo da nakon fleshovanja ima problema sa citanjem starijih diskova, posebno onih narezanim na x8 i x16 rezacima (ne pitaj me kakve to veze ima, samo prenosim sta sam procitao)

Prosto se svakog dana chudim, kako je moguce da ovako dobro radi, naravno video sam sitne probleme sa fush medijama CDR i CDRW, ali pri rezanju i verifikaciji, ischitavanje nije nikakav problem. Takodje sam video problem sa Alcohol-om, dok se ne stavi zadnji devsupp 2.3.8.1231, te se deshavalo da izbacheni disk ostaje prisutan u pioneer-u.

Nisam cackao nista oko firmware vac kako sam ga dobio samo je postavljen u kuciste. Uputite me na lokaciju za firmware.

Vrh Dno