Da, naravno... i to za dosta stvari (citao sam negde kako je neki tip probao i CS da igra preko njega... samo, malo mu je lagovalojaksa je napisao(la):Moze li se iskoristiti kao daljinski za PC i kako?
Ja ne... znas da ne volim P4jaksa je napisao(la):Da li ga je iko kacio na IT7-MAX2 koja nema serijske portove uz pomoc com>usb adaptera na usb?
CAR je napisao(la):Ja ne... znas da ne volim P4![]()
Vidim da je simpson uradio domaci...jaksa je napisao(la):Polako, zavoleces :d
CAR je napisao(la):Da, naravno... i to za dosta stvari (citao sam negde kako je neki tip probao i CS da igra preko njega... samo, malo mu je lagovalo). Samo ga treba lepo programirati, jer on u osnovi emulira tastaturu. Znaci, komanda na tastaturi odgovara dugmetu na daljincu, pogledas dugme koje ti treba (imam sliku daljinca sa pobrojanim tasterima) i upises u profiles.ini. Ja ga koristim za MicroDVD i Winamp, kao i za gasenje kompa... za vise mi ne treba.
Kod Delimira imas njegov vec napravljeni profil za daljinac, sa podrskom za Winamp, JTV, ACDSee... Ja licno mogu da ti posaljem moj profiles.ini, ali tek za koji dan.
Inace, ima na PCTV disku sa drajverim .pdf o tome, pa baci pogled... tamo je sve detaljno (i prilicno dobro) objasnjeno.
Ja ne... znas da ne volim P4![]()
Zao mi je, nemam za RadLite... samo za MicroDVD.Grobar je napisao(la):E ja nikako ne mogu da podesim da mi u RadLite-u radi pauza ajd ako imas posalji mi taj .ini fail na [email protected]
pozdrav
Cooler je napisao(la):Evo ti link, tu ces naci sve sto ti treba, imas softver kojim mozes bukvalno svaki program da konfigurises da ti radi preko daljnica. I CS probaj da pikas, ako si dovoljno uporan.
link http://www.boogersoft.com/projects/remote/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari