Uz karticu sta mi je potrebno, da li se koriti glava+tanjir od analognog ili nesto drugo?dzzel@ je napisao(la):Imao sam posla sa prolink dvb 3000 karticom koja je klon Pinnacla. Ni posle 3 dana kuluka nisam je naterao da proradi. Usto u to vreme nije bilo podrske za otvaranje skremblovanih kanala. Sada vidim ima neka podrska u progdvb-u za ove kartice ali moj ti je savet da se manes corava posla i da uzmes SkyStar 2Kartica je neuporedivo bolje softverski podrzana kako za gledanje ppi kanala tako i satelitskog interneta i satelitskog offline download-a :wave:
Trebalo bi da da moze ako moze sa uspehom da se prikaci digitalni risiver. Ali proveri,radar je napisao(la):A dali bih ja mogao da koristim tu foru u sledecoj situaciji. Imam prikljucak za satelitsku antenu na zgradi, ali ko hoce da prati program mora da kupi svoj risiver. Nemam pojma ka kojim satelitima je usmerena, jer imam kablovsku pa se nisam ni interesovao. Posto se slabo razumem u tu problematiku, neka mi neko objasni sta mi je sve potrebno da bih iskoristio mogucnost digitalnog satelitskog prijema, ukoliko je to uopste moguce u mom slucaju.
Provericu kako stvari stoje, mada verujem da je antena podesena, posto je u pitanju novogradnja i sve je postavljeno pre par meseci. Raspitacu se po komsiluku dali neko ima risiver i sta hvata od kanala. Ukoliko stvar radi, dali je meni uz risiver potrebna jos samo PCTV SAT kartica ili jos nesto.dzzel@ je napisao(la):Trebalo bi da da moze ako moze sa uspehom da se prikaci digitalni risiver. Ali proveri,
1. da nije u pitanju analogni satelitski konvertor. Ako jeste onda su sanse za gledanje digitalnog programa drasticno smanjene ili cak nepostoje.
2. Moras znati gde je usmerena antena. Moze da se desi da je razdesena pa i onda nema nista od programa. Sve u svemu ako proradi ustedeces lepu svotu.
arty: :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari