DScaler 4115 radi pod Vistom kod mene, sa Leadtek TV2000 Expert. Doduse, ne radi bas idealno, ima malo problema sa nekim kanalima, ali radi
Ja sam se malo u medjuvremenu igrao sa PCTV i Vistom. Vista mi nije prepoznala karticu ali sam instalirao WDM drajver koji inace koristim i na XP i tu nije bilo problema. Instalirao sam i Dscaler 4115 i on se podigao ali prijavljuje problem sa overlay-em. E sada, kartica mi je nvidia 5900XT i drajver je Vistin pa je mozda u tome problem sa overlay-em. Skinuo sam drajvere sa Nvidi-jing sajta ali kaze da ne podrzava nista iz 5xxx serije. Ionako uskoro radim apgrejd pa cu videti kako stoje stvari kada se stave pravi drajveri za graficku.
@jegulja
Da bas tako DScaler javlja grsku sa overlay-em i kod mene je FX5900 ali nisam probao da menjam drajvere za nju. Mislim ako radi Leadtek TV2000 Expert sa DSclaer-om, nema razloga da neradi i Pinnacle PCTV jer ono sto je bitno to je da DScaler prepozna kartice, ali kako sto sam rekao to ne funkcionise za sada.
Skinuo sam Pinnacle PC TV Centar PRO 4.70.1420 kada tokom instalacije trazi serijski broj, pa sam ga batalio.
Ljudi pomagajte nekupuje mi se sada i druga TV karta. Negde sam na forumu video da je neko negde na forumu rekao da PCTV pod Vistom radi bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari