Šta je novo?

Pinnacle PCTV problem

goran13

Slavan
Učlanjen(a)
04.03.2005
Poena
304
Rodjak ima problem sa ovom TV karticom: kupljena je kao polovna, sa urednim kablovima, instalacionim diskom, daljinskim...Po ugradnji i instalaciji drajvera, prikopcavanju antenskog kabla i postavljanju onih pocetnih parametara (zemlja, PAL/NTSC...) kompjuter se "zamrzne" kada program otpocne skeniranje frekvencija...Da li mi neko ko je imao iskustava u radu sa ovom karticom moze reci kako treba podesiti ove parametre i da li je, sudeci po svemu sto sam nabrojao, problem u kartici? Instaliran je i update drajvera za karticu sa net-a...
Konfiguracija je: Athlon2000+, ASUS A7V266-c, MaxtorHDD80Gb, 256Mb DDR PC133, Eagle GF4...OS je WinXP Pro...Ako imate neku ideju o rjesenju ovog problema ili neki sajt, za preporuku - javite!!!
Unaprijed hvala!

pinakl jako cudljiva kartica vec godinama, preporucujem pre ugradnje da pozoves popa :)
Probaj je na drugom kompu, meni se desavalo da na mom rade sve pinakl kartice a kod razlicitih ljudi razliciti primerci su pravili gluposti. Svaki put Win je bio kompletno nov.
Skini/nadji nov softver za karticu i probaj ponovo.
Obavezno proveri da nemas neki konflikt sa nekim drugim uredjajem (kod mene je to bio modem ili live! - naizmenchno) i proveri direktX da li je OK.

promerni slot....
kod mene radi ok. Promenio sam dve masine.

Ja sam problem sa linijama (zelenim horizontalnim) resio sa fleshovanjem novog biosa na KT333 ploci. Probaj softvare 5.50 build 143 on meni radi odlicno, menja kanale extra brzo, radi snimanje......

OK. Hvala na savjetima. Ovih dana cemo pokusati da rijesimo problem, pa cu se javiti ponovo...

Gorane imao sam isti problem. Pokusaj da zamenis mesta PCTV kartice i modema. Kombinuj dok ne bude radilo ok. Ne mozes da verujes, ali sam za to provalio tek posle 6 meseci od kad je pocelo da pravi probleme :wall:

Nazad
Vrh Dno