Šta je novo?

pinnacle pctv pro (old)

cc13

Slavan
Učlanjen(a)
05.06.2006
Poena
349
Imam ovu tv kartu:
2421.jpg

problem je sto mi ne radi nista od novog software-a (radi samo budjavi pctv vision koji sam dobio uz karticu)

npr..ne radi mi pctv center pro (prepoznaje samo radio tuner ali ne i tv)
jel' ima neko da je uspeo da natera tv center da radi sa ovom kartom?
Jel mogu da koristim neki drugi program za gledanje tv-a a da nije pinnacle-ov,ako moze koji?

Poslednja izmena:
dscaler bi morao da radi sa ovom kartom

ChrisTV radi sa tom karticom. Ali sve jedno moraš da instaliraš Pinnacle Vision zbog drajvera.

Posto sam dosao u posed slicne kartice (PCTV Rave) i imao slicne probleme resio sam to instalacijom WDM BTwincap drivera http://btwincap.sourceforge.net/ i koriscenjem DScalera i ChrisTV-a. Kompletno uputstvo na adresi: http://www.cheaperchips.co.uk/PC-Guides-PCTV.htm

Timme ja isto imam rave. Nisam uspeo sa ovim drajverima da startujem karticu. Prijavljuje mi gresku i ne pokrece je. Sa PCTV 5.50 driverima mi je pokrene al kada testira po instaliranju stane na predzadnjem koraku i pise da kao graficka ne podrzava na ovoj rezoluciji i tako te price. Kada prekinem i startujem studio sve radi ali nema tona. Ton nikako ne mogu da podesim. Ne reaguje u samom studio na pojacavanje i utisavanje, a zvuk cujem malo samo kad ubacim sluske u tv karticu i to jako slabo. UZAS.

Pre instaliranja ovih drivera obavezno izbrisi sve prethodne Pinnacle ili bilo koje druge drivere. Jesi proverio da je na kartici bas neki od tih 848/849/878/879 chipova. Sto se tice tona verovatno ti nije dobro podeseno sa zvucnom karticom. Pretpostavljam da si povezao kablicem tv kartu i zvucnu karticu, treba u DScaleru da namestis koji ulaz na zvucnoj je dodeljen tv kartici (obicno je line-in ili cd-in) i obavezno da u mixeru zvucne kartice pojacas/unmute-ujes taj ulaz.

Poslednja izmena:
@timme

Sve sam isprobao al nece. Povezano sve i taj kablic i sve ali nema zvuka. Cackao mixer, podesavao ali nista. Nisam pametan.Dodje mi da prodam ovo i cao!E da, jel moze daljinski da se koristi u dscaleru

Poslednja izmena:
@timme

Sve sam isprobao al nece. Povezano sve i taj kablic i sve ali nema zvuka. Cackao mixer, podesavao ali nista. Nisam pametan.Dodje mi da prodam ovo i cao!E da, jel moze daljinski da se koristi u dscaleru

Pokusaj da skines program PinnacleTVCenterPro4.9.2.
Moja Pinnacle kartica je bila van upotrebe dugo dugo isti problem bez zvuka .Ovaj program ima sve potrebne drajvere zvuk je sa ploce znaci bez kablica slika je mnogo bolja radi pod vistom kartica kao nova .:)

@ goran6666

U kojim formatima mozes da snimas sa tim TV Centrom.

A koja je razlika izmedju te tvoje i pro?

@gorane ajde daj link za program PinnacleTVCenterPro4.9.2. Ili ga okachi negde, svuda se placa za download. Molim te. Hvala

Nazad
Vrh Dno