Šta je novo?

Pinnacle PCTV potreban driver

• Začetnik teme Začetnik teme Stevs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Stevs

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
20.08.2000
Poena
649
Dakle potreban mi je driver za Miro PCTV (trebalo bi da je stereo) sa 878A čipom i digitalnim tunerom. Probao sam gomilu raznih verzija drivera 5.5, 5.2, 5.01, 4.02, 5.9 itd i ni jedan od njih neće regularno da se instalira. Generički driveri se instaliraju bez problema ali DScaler neće da radi jer nema odgovarajući tuner. Kartica ima crvenu štampanu ploču i oznaku EMPTYV-51014521-2.2A. Sve u svemu ako neko ima predlog neka piše ovde.

Evo uslikao sam karticu pa ako neko ima istu...🙂

Pinnacle PCTV

Poslednja izmena:
Drajveri za PCTV kartice uglavnom zezaju ukoliko imas instaliran SP2. Ako je to slucaj i kod tebe vrati se na SP1

Bocy je napisao(la):
Drajveri za PCTV kartice uglavnom zezaju ukoliko imas instaliran SP2. Ako je to slucaj i kod tebe vrati se na SP1

Nema veze sa SP2kom isto se desava i pod Win2K. Moj licni PCTV sa philips analognim tunerom radi bez problema pod bilo kojim OSom sa 5.5 driverima.

Da ne otvaram novu temu imam identicnu karticu sa ovom i nikako da je nateram da radi sa XP SP2. Ima li kakvog resenja?

Uh. Sa tim karticama sam uvek imao problema sa drajverima. Nikada nisam mogao iz prvog puta da nađem pravi.

Pazi, ako imaš WinXP SP2 moraš posle instalacije drajvera da instaliraš i patch, inače ti kartice ne radi (prijavljivaće problem u device manager-u).

http://www.pinnaclesys.com/PublicSi...0+AudioLevel+Control+Patch.htm?mode=documents

Skini PCTV Stereo hardware driver for Windows XP- Service Pack 2. To je samo patch od 500KB, i dalje treba da instaliraš drajvere pa ovaj patch preko.

edit:

Skroz sam zaboravio... Drajvere možeš da skineš odavde:

http://www.pinnaclesys.com/PublicSi...e+Download/PCTV+Stereo+5_9.htm?mode=documents

Samo to je ceo CD koji stiže uz karticu (420MB).

Poslednja izmena:
Moram li da skidam ove drajvere od 420MB s' obzirom da imam cd od Pinnacle sa philips saa7134hl chipom koji je noviji od ovog sa fusion 878a,a cini mi se da je vercija PCTV-a 5.9 (mislim na CD). Jos jedno pitanje hoce li moci da kartica radi sa Dscler-om?

Nazad
Vrh Dno