Šta je novo?

Pinnacle PCTV po XP-om ?

• Začetnik teme Začetnik teme Borko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Borko

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2001
Poena
630
Hocu na racunaru mog kuma da stavim XP. On ima Pinnacle PCTV karticu koja radi pod Windows Me. Ima i neki software za gledanje programa i grabovanje slike. Sta mi je potrebno i odakle da skinem (driveri, software, kojim redosledom) da bi to sve lepo radilo pod XP-om?

Trebaju ti drajveri minimum verzije 5.1 da bi sve radilo bez problema pod WinXP. Rade i stariji, ali nisu 100% kompatibilni sa WinXP. Drajvere mozes skinuti na www.pinnaclesys.com

delimir je napisao(la):
Trebaju ti drajveri minimum verzije 5.1 da bi sve radilo bez problema pod WinXP. Rade i stariji, ali nisu 100% kompatibilni sa WinXP. Drajvere mozes skinuti na www.pinnaclesys.com

Možeš li mi objasniti redosled instalacije. Prvo driveri, pa WDM za capture ?? pa onda...
Koji software za podešavanje kanala i ostalo dobro radi pod XP-om?
Grafička je MX 400

samo ti instaliraj xp profesional service pack 1......
i xp ce ti sve sam detektovati.......
bez ikakvog update-a i sa istom karticom........
sve radi samo.......

rzrslve2an

Borko je napisao(la):
delimir je napisao(la):

Možeš li mi objasniti redosled instalacije. Prvo driveri, pa WDM za capture ?? pa onda...
Koji software za podešavanje kanala i ostalo dobro radi pod XP-om?
Grafika je MX 400

Pa ti instaliraj Windows XP i sve ostalo sto inace instaliras. Stavi drajvere za hardever itd..Znaci instaliraj Detonatore itd...Onda ubaci PCTV po mogucnosti u neki slot koji ne deli IRQ ni sa jednim PCI slotom. Onda pokreni instalaciju drajvera (ili izvrsi update starijih drajvera recimo verzije 4.02, u zavisnosti sta si skinuo sa Pinnacle sajta) i posle reseta bi sve trebalo da radi. Za gledanje programa koristices PCTV Vision jer se on dobija uz drajvere.

Nazad
Vrh Dno