Šta je novo?

Pinnacle PCTV, JTV i daljinski

montenigger

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
604
Zna li neko kako da natjeram daljinski (koji sam dobio sa TV tunerom navedene marke) da radi sa JTV-om (tj. sa JTVRemote-om)?

Naime, pored toga sto ne reaguje (ni u diagnostic modu), pritiskom na dugme "reinitialize driver now" ispise mi "not implemented yet". Sto to znaci? Da li je potreban neki drajver, ili ...? Je li neko uspio da namjesti ovo cudo?

p.s. JTV sam skinuo sa http://jtvhost.chat.ru/en/news.html , a nisam bas odusevljen koriscenjem pctv remote-a (koji ide uz pctv vision)

Da imas kod Delimira... :) ako koristis staru verziju softvera (4.xx) za daljinac skini PCTV Pack, a ako si presao na 5.xx onda imas posebno fajl, samo on ne radi bas najbolje, jer je novi remoterm buggy

delimir je napisao(la):
ako koristis staru verziju softvera (4.xx) za daljinac skini PCTV Pack, a ako si presao na 5.xx onda imas posebno fajl, samo on ne radi bas najbolje, jer je novi remoterm buggy

Niste me bas najbolje razumjeli... Ja ne zelim da koristim program za daljinac od PCTV Vision-a (PCTV Remote) jer mi je pravio neke probleme (radi odlicno, ali ponekad poslije koriscenja daljinca ne mogu da startujem ni jednu ikonu sa desktopa)
NEGO zelim da koristim originalni softver za daljinski koji ide uz JTV (zove se JTV Remote). E, a on nece da mi radi, pa zato pitam da li ima neko ko je uspio da ga 'nasteluje'?

Postoji jedan odlican (nezavistan) program za konfiguraciju daljinca, zove se pc remote control (www.pcremotecontrol.com ) ali nisam uspio da nadjem crack za njega... Zato se i mucim sa ovim JTV Remote-om.

Prilikom konfigurisanja Tuner-a na PCTV Pro kartici u JTV-u koji tuner izabrati (philips..., temic...)?

Napomena: Na samom tuneru se ne pominje proizvodjac, a cini mi se da nije isti sa PCTV varijantom koja nema FM Tuner!

Vrh Dno