Šta je novo?

Pinnacle PCTV i Vista

todorr

Slavan
Učlanjen(a)
20.01.2007
Poena
304
Posedujem Pinnacle PCTV Pro i PCTV Stereo tv kartice medjutim ni jednu ne mogu da nateram da radi pod vistom. Nekao i uspem da ih Vista prepozna ali dzabe i to kada program za gledanje nece na Visti da se instalira a novi Pinnacle TVCenter Pro ne vidi karticu (i ako ju je Vista prepoznala program mi kaze da nema tv kartice)

Da li je neko imao slicno iskustvo tj problem??

Da, da kazem jos da je sa Win 7 jos gora situacija.

Hvala na brzom odgovoru, upravo skidam pa cu da probam da li radi sa nekim od ovih i javljam.

ChrisTV pomogao da progleda jedino sto mi je od 70+ kanala nasao 16 i sto su svi crno/beli. Pretpostavljam da tebam da podesim PAL/NTSC ali kada prebacim na NTSC ne desi se nista.

Treba da podesis na PAL-B, ako i tada bude problema, onda nesto nije u redu sa drajverima. Ostavio si Pinnacle drajvere ili si instalirao btwincap? Kanale mozes i rucno da podesis. Meni taj auto-scan nikada nije radio kako treba, u smislu da ili nije pronasao pola kanala, ili ih duplira, ili treba dodatno da ih podesavam... Ne samo Chris TV, nego i ostali programi te namene.

Instalirao sva 3 playera ali ostavio drivere. Chris kao sto rece, Dscaler nista a sada se ubedjujem sa iuVCS. Sada cu da vidim i ovaj iuVCS pa ako nece ni on onda cu i drivere zveknem ove.

Skloni te Pinnacle drajvere, zvekni ove i da progledas :)

Grrrrrrrrrrrrr :( zveknuo nove drivere i sada nemam ni na jednom nista. Karticu mi prijavljuje sada kao Conexant's BtPCI WDM i sve ja kao ok ali nigde slike. AAAaaa :/ menjam obe kartice za litru tekile :)

Definitivno nesto ne radis kako treba. U toku instalacije btwincap potrebno je da izaberes odgovarajucu karticu (u tvom slucalu Pinnacle PCTV Pro) i odgovarajuci tuner (Philips PAL), ako setup ovo ne prepoznaje automatski. Zatim da podesis country code na 381 Yugoslavia i to je sve. To sto ti karticu u Device Manager-u prikazuje kao Conexant's BtPCI WDM je ok, tako i treba. Bitno je samo da drajveri budu podeseni kako treba. Zatim pokrenes program, scan kanala i trebalo bi sve da prodje bez problema.

Uradio sve po uputstvu (izabrao i karticu i tuner i zemlju pri instalaciji) i obrisao stare drivere i ponovo instalirao nove i opet nema ni jednog kanala. Nervira me samo sto kontam da moze jer mi je prvi put dok su jos bili stari riveri kada sam instaliro DScaler ili Chris (ne secam se tacno koji) dao mi sliku i nasao 165 kanala (jes crno belih ali nasao) znaci da moze a sada se nesto urotio protiv mene.

Vrh Dno