Šta je novo?

Pillars of Eternity

Ne moze jer ih nema.

1022.gif

Ma ovaj rad :D
tl9xjdh.gif

U ovoj situaciji(valjda je ovo kao neki tunel/katakombe) to mozda ne bi moglo.
Ali super izgleda nema dvojbe.
Malo me podsetilo na
10129_robin_hood_the_legend_of_sherwood-3.jpg

Jedina igra koja za moje pojmove ima zadovoljavajuću 3D grafiku za igru ovog tipa je Sui Generis. Ali Obsidian nema njihov engine na raspolaganju.

Wasteland 2, Pillars of Eternity pa posle Torment. Ima da se igra... Sve obecavaju !

Jedina igra koja za moje pojmove ima zadovoljavajuću 3D grafiku za igru ovog tipa je Sui Generis. Ali Obsidian nema njihov engine na raspolaganju.

Uopste nisam znao za ovu igru, ali grafika izgleda sjajno. Kao sto shobot kaze, samo bi na listu dodao i ovu Sui Generis :)

Prvo Wasteland 2, pa Mitsodin Dead State, Age of Decadence, Sui Generis pa Pillars of Eternity i na kraju kao slag na torti novi Torment;) Bice ovo napokon veoma plodna RPG godina...

Prvo Wasteland 2, pa Mitsodin Dead State, Age of Decadence, Sui Generis pa Pillars of Eternity i na kraju kao slag na torti novi Torment;) Bice ovo napokon veoma plodna RPG godina...

Množile se, kotile se, kotile se, množile se — Čkalja. ;)

Moram i ovde da citiram naseg druga ronina (da nekome ne promakne) :D :D :D

Ne znam, ali ni meni se ovo ne svidja. Nista spektakularno a vidim neki svrsavaju kao da je nesto nevidjeno.
Wasteland 2 izglead neuporedivo bolje, jer je full 3D i ima neku cjelovitost, ima neki svoj stil. Upravo gledam live stream i vrh je.

Ovo me nekako podsjeca na one nizerazredne rpg-ove iz 2002 godine. Planescape torment, BG2 i ID izgledaju mnogo bolje.
Animacije su bezveze, kako karaktera tako i magija. Modeli likova isto su nekako bezveze, uopste nemaju neki smek... Dok su pozadine presarene i prenatrpane. Jednostavno receno grafika je klasicni kiceraj.

I da, muzika je zesce njesra.

I ovo sa teme Wasteland 2:

Jeste, sve je to cool, ali ljudi grafika je stvarno losa. Ja ne znam kako ce oni i da li ce uopste moci da to malo dotjeraju, ali ovo sada sto moze da se vidi je na nivou onih pocetaka 3D-a sa kraja devedesetih. :)

Meni ovo izgleda tacno kako sam zamiljao, animacije kretanja likova su dosta prirodne i fluidne. A definitivno na kraju ce lokacije biti dosta detaljnije, pune nekih stavari sa kojima je moguca interakcija.

Sto se mene tice igra moze da traje max (natenane) 20 - 30 sati, ali bar da urade posle neke nastavke koji ce trajati svaki min tolko.

Uh novi update. Character screen koji izgleda sjajno. Kao iz zlatnog doba "infinity" igara.

p.s. Jel moze neki moderator da promeni ime teme u Pillars of Eternity zato sto se igra sada tako zove?

pe-ui-character-sheet.jpg

pe-te-oldsong.jpg

Ovo izgleda kao ostvarenje zelje da odigram neki RPG koji iole lici na BG serijal i stare, kvalitetne RPGove. Ne mogu docekati igru.

Biće ovo bolje od Baldurs Gate, možda i od Tormenta.

Ne bih se kladio u to. Ove pozadine i grafički interfejs rade mlade nade, ako su se oni ovoliko iscimali ko zna koliko su sebe uneli stari vukovi. Pa ova igra kao i novi Torment ima bar pet vrhunskih scenarista kao i trojicu genijalaca koji rade na sistemima igre.

fenomenalno izgleda :) kamo srece da je wasteland 2 krenuo grafickim putem kao ova igra :)

jesam podrzao kickstarter ali se maximalno trudim da ne citam nista o igri (nekad mi uspeva nekada ne), zelim da udjem totalno otvoren za nove avanture :)

Ja samo čekam da nam MAD_MUzzY i r0nIn objasne kako je ovo ružno i zastarelo :D

Hocu da kazem da su BG i Planescape kultne igre i tesko da ce bilo koja nova da ostavi trag kao te dve npr. Svakako se nadam da ce ova nova biti odlicna ali sumnjam da ce napraviti pomak ili ostati upamcena kao BG/Planscape.

ali pomak zapravo moze da se napravi u odnosu na bg i planescape, i to ne mali :)

samo vreme moze pokazati da li ce ova igra dobiti status kultne, sa druge strane ima olaksan put time sto nema rpg-ova ni za lek, pogotovo ne ovog kalibra

ali pomak zapravo moze da se napravi u odnosu na bg i planescape, i to ne mali :)

samo vreme moze pokazati da li ce ova igra dobiti status kultne, sa druge strane ima olaksan put time sto nema rpg-ova ni za lek, pogotovo ne ovog kalibra

Bas tako. Kvalitetan RPG nije izasao u poslednjih 10 godina. Ljudi su zeljni ovoga, a vidim i developeri... Tacno se vidi sa kojom paznjom rade bukvalno sve u ovoj igri. Pogledajte character screen. Pogledajte one silne brojke... Nerdgazam :D

Nazad
Vrh Dno