Serbian91
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.01.2009
- Poena
- 350
Brate stvarno si car. Evo imas oko 800 postova do sad... Jel mozes da mi pronadjes neki gde si napisao nesto pozitivno o nekoj igri?![]()
Ne moze jer ih nema.
Brate stvarno si car. Evo imas oko 800 postova do sad... Jel mozes da mi pronadjes neki gde si napisao nesto pozitivno o nekoj igri?![]()
I znaci ovo izgleda lose?
![]()
![]()
Jedina igra koja za moje pojmove ima zadovoljavajuću 3D grafiku za igru ovog tipa je Sui Generis. Ali Obsidian nema njihov engine na raspolaganju.
Prvo Wasteland 2, pa Mitsodin Dead State, Age of Decadence, Sui Generis pa Pillars of Eternity i na kraju kao slag na torti novi TormentBice ovo napokon veoma plodna RPG godina...
Ne znam, ali ni meni se ovo ne svidja. Nista spektakularno a vidim neki svrsavaju kao da je nesto nevidjeno.
Wasteland 2 izglead neuporedivo bolje, jer je full 3D i ima neku cjelovitost, ima neki svoj stil. Upravo gledam live stream i vrh je.
Ovo me nekako podsjeca na one nizerazredne rpg-ove iz 2002 godine. Planescape torment, BG2 i ID izgledaju mnogo bolje.
Animacije su bezveze, kako karaktera tako i magija. Modeli likova isto su nekako bezveze, uopste nemaju neki smek... Dok su pozadine presarene i prenatrpane. Jednostavno receno grafika je klasicni kiceraj.
I da, muzika je zesce njesra.
Jeste, sve je to cool, ali ljudi grafika je stvarno losa. Ja ne znam kako ce oni i da li ce uopste moci da to malo dotjeraju, ali ovo sada sto moze da se vidi je na nivou onih pocetaka 3D-a sa kraja devedesetih.![]()
p.s. Jel moze neki moderator da promeni ime teme u Pillars of Eternity zato sto se igra sada tako zove?
Biće ovo bolje od Baldurs Gate, možda i od Tormenta.
ali pomak zapravo moze da se napravi u odnosu na bg i planescape, i to ne mali
samo vreme moze pokazati da li ce ova igra dobiti status kultne, sa druge strane ima olaksan put time sto nema rpg-ova ni za lek, pogotovo ne ovog kalibra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari