Šta je novo?

Pillars of Eternity II: Deadfire

Ako i bude bio Fallout, bice u Bethesdinom antickom gamebryo engine-u, koji je pokretao i cetvorku. U sustini, mislim da ce biti slicna prica kao sa New Vegasom. Interfejs i grafika isti kao Bethesdin prethodnik, a sve ostalo bolje. :)

Ma Pillars 2 je sigurno, ko je igra bar malo kec po ovoj slici može da zaključi šta krčkaju u Obsidianu.

c815mzS.png

Poslednja izmena:
Kako dobro izgleda.
Isto Fig kao i Wasteland 3.
Auu, danas kad sam gledao bili su na 90000$ a sad je već preko 1200000$.

Zanimljivo da su goal postavili na 1100000$ dok InXile za Wasteland 3 traži 2750000$

Definitvno prebacili goal :) Moram da priznam da sam uzivao u prvom Pillars-u iako je imao svojih bubica. Da li se negde na onom Fig.co moze videti koji su im streach goals, tipa ako prebace 1,5 ... 1,7 ... itd... ili oni to dodaju tek kada se prebaci odredjena suma? U svakom slucaju, bas mi je dragao sto je PoE2 u najavi, ko ce samo da doceka Q1 2018...

Dodaju, na 1,4 miliona ubacuju podklase za svaku klasu.

Po ostvarivanju ovog cilja objavljuju novi.

Evo, naredna dva cilja:

t1a41gk.png

Sta reci, sinoc pogledam stigli na 1,4 postavili nova 2 goal-a. Jutros bacim pogled evo ih vec na 1,55. Brzo ovo ide, sobzirom da im je ostalo jos dana.

Zaslužuju svaku paru, tipujem da će 3mil sigurno prebaciti možda i 4mil kao kec.

Kad sam video koliko su kec kvalitetno izpatchovali tj. patchevi su uveliko još izlazili od kako je i poslednji DLC izašao i dodavali nove stvari,
vidi se da im je stalo do igrača.

Kec mi je na spisku da ga završim i verovatno još jednom da ga obrnem od početka, samo da zvršim ovu grdosiju od witcher 3.

Prebacili su dva miliona, i postavili nove ciljeve:

POEII.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno