Šta je novo?

pijoniri maleni

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
ljudi, jel ima neko iskustva sa sledecim dvd-om?

Pioneer DVD-ROM Pioneer 120, Ultra DMA66, 16x/40x 40

cenu sam izvadio iz nekog cenovnika sa oglasa, zvao i imaju za tu cenu (znaci nije cenovnik sa tajvana)

vredi li necemu? zanima me, pored onih osnovnih stvari, i kakav mu je mehanizam vrata (ako nije tray ;) ), tj. da li je bucan ili ne... imam lg-ja trenutno, koji cita sve ko lud, ali je mehanizam mnooogo bucan (a i star je jednu godinu, pa reko da ga menjam)

Bacas bezveze pare, taj mehanizam se ne otvara chuku vremena, pa i da te razumem zasto ga menjas.

kazem disk je star godinu dana, zasto ne bi zamenio za novi a doplata me idadje 10e

Nemam iskustva sa doticnim pijonirom (malenim), ali imam cenu.

DVD PIONEER 120.....35

P.S. Cena nije sa ta(j)vana vec sa jednog kurs-a (2). (yu.oglasi)
P.P.S. Nemoj da mi obrises post, ne miniram ti cenu. :mrgreen:

panos, ja ne mogu da obrisem tvoj post a zasto bi? pa odgovara mi da mi neko da manju cenu... mozes li me obavestiti na private o kojoj "firmi" se radi, da ne otvaram sad sve cenovnike...

isto me interesuje, ima li razlike posto vidim daje model koji si ti naveo 120, a ja 120e. jel to isti model ili nesto drugo?

Ja imam pioneer-a preko 6 meseci i vrlo sam zadovoljan model 116s ako ti to nesto znaci pazni ga slobodno a neverujem i noviji modeli da su losiji!
:wave;

Miroslav je napisao(la):
panos, ja ne mogu da obrisem tvoj post a zasto bi? pa odgovara mi da mi neko da manju cenu... mozes li me obavestiti na private o kojoj "firmi" se radi, da ne otvaram sad sve cenovnike...

isto me interesuje, ima li razlike posto vidim daje model koji si ti naveo 120, a ja 120e. jel to isti model ili nesto drugo?
Parafrazirao sam jednu temu gde se spominje "pametnjakovic" :mrgreen:

BTW imas pm!

Miroslav je napisao(la):

pravac yu.oglasi tamo ces ga lako naci.

Vrh Dno