Šta je novo?

PII [email protected], NB/HT=2.7Ghz X64 win7 test stabilnosti.

• Začetnik teme Deleted member 16483
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 16483

Guest
Test na x64 Win7 sistemu je radjen svega 29min a na xp x86 sitemu test je radjen 2h i 46min. I u jednm i drugom sslucaju racunar je za vreme testa Linxom bio stabilam nije pokazivao znakove nestabilnosti pad Gflops-a itd. Iz ovoga mogu da kazem da sam 90% siguran da je PII 955 na pomenutim setovanjima stabilan.:)
Kada budem imao malo vise vremena pusticu test Linx-a x64 na x64 sistemu malo duze recimo malo jace od 3h to bi trebalo da bude dovoljno.
Mislim da ce i taj test koji sledi takodje odraditi bez greske, tada cu samo dodati u ovom postu DEFINITIVNO STABILAN tj. bicu siguran da tako nesto mogu da potvrdim:d
pii955x64stab.jpg

:type::type::type:

Sve je to lepo, ali ja ga i pored ocigledno dobrog hladjenja, nebi na tolikoj voltazi drzao za svaki dan.

Pa znas kako 1.5v je sasvim legalan napon za PII 940,PII 955, PII 965 Black procesore u specifikaciji im stoji 1.35-1.5v radni napon, dakle stvar ulazi u garanciju ukoliko se nesto lose desi a sanse za to su veoma male da ne kazem nikakve. Ali videcemo vreme ce pokazati svoje. 3godine garancije, pa videcemo da li ce AMD oprvdati svoje tvrdnje koje je naveo u specifikaciji.
pozzz

Napon je skroz OK:)
Koja je max radna temperatura?

Pa znas kako 1.5v je sasvim legalan napon za PII 940,PII 955, PII 965 Black procesore u specifikaciji im stoji 1.35-1.5v radni napon, dakle stvar ulazi u garanciju ukoliko se nesto lose desi a sanse za to su veoma male da ne kazem nikakve. Ali videcemo vreme ce pokazati svoje. 3godine garancije, pa videcemo da li ce AMD oprvdati svoje tvrdnje koje je naveo u specifikaciji.
pozzz

shmekeru :) :bottle:

extra shto je stabilan i u 64-bitnom okruzenju.

Gde si bre ti??
Kad se vrces odatle?'

Pitanje za Vuk125 koliko mogu da izvucem iz modela 965 phenoma na ploci MIS 780G i sa kingstonom hiperx na 800 ? Koji stabilan klok odprilike? I da li ram mora da prati cpu sa brzinom kao kod intela... Posto vidim da si ti dobro nasvirao ovaj ali imas 750 chip na ploci i ddr3.... Hvala unapred...

msi 780g nije bas dobra za taj cpu jer ima dosta slabu naponsku jedinicu...sam max klok procesora ne moze niko da ti kaze jer zavisi kakav primerak procesora ti je naleteo...kod black edition procesora ne moras da vodis racuna o taktu memorije jer mu je otkljucan mnozilac...

E pa super pa znam da ploca niej abs nestyo ali podrzava bar ove od 140w pise i na njoj samoja. Pa *** probacu sa njom kada kupim cpu pa koliko bude bilo neka ga bojle za sada nemam dok ne skupim kes za neku ddr3 plocu bojlu sa bojlim cipom recimo 770 neki chip ser posto je moj 700... Mada imam i k9a2 platinum tu je sb 600 ali je ploca fx serija ona je bojla za oc mogu i na njoj da probam ma kada sam uspeo na ovoj kanti od 7750 da stavim stabilan takt 3.4 valjda cu nesto solidno napraviti i sa phenomo.... :-D

phenom2 965 je po defaultu 3,4ghz tako da nista neces morati da dizes...
ps i molim te nemoj da trazis i dizes "praistoriske" teme mesecima stare jer izgleda bas bezveze da pises nekom ko je zadnji postovao npr pre 7 meseci

Nazad
Vrh Dno