Šta je novo?

Pištanje kablova računara

zlaja86ns

Cenjen
Učlanjen(a)
13.09.2012
Poena
154
S vremena na vreme cuje se neprijatan, ne toliko glasan, ali ostar zvuk iz pozadine racunara. Ne mogu da procenim da li je iz nekog prikljucka ili kabla ali sam skoro siguran da nije iz unutrasnjosti kucista. Stvarno mi je tesko da lociram. Sigurno nije dobar znak, javlja se na par dana, iritira, pa ne znam da li je neko imao slican problem i ako neko zna predlog kako bih mogao da resim ovaj problem.

Pomoglo bi i da napises koju konfiguraciju imas.

Pistanje zavojnica je poznat problem LC Power napajanja, ali i drugih.. Nekada mu prosto ubodes potrosnju zbog koje pisti. Ja sam imao recimo jedno napajanje koje mi je pistalo u idle, u loadu se nije culo. Problem sam resio tako sto sam malo kloknuo procesor i malo povecao potrosnju. S druge strane, svaka zavojnica moze da pisti, pa kao sto rece seizmos mogu da piste i ploca i grafika.. Ali, eto, moj prvi pik je napajanje jer se kod njih taj problem najvise manifestuje. Problem je u tome sto u drugoj konfiguraciji mozda nece da pisti, tako da mroas sve izvaditi iz kucista i pazljivo saslusati odakle neprijatan zvuk dopire. Ili da nadjes negde drugo adekvatno napajanje..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno