Šta je novo?

phpBB2?!

Slavan
Učlanjen(a)
03.01.2004
Poena
319
Pozdrav svima!

Potrebna mi je pomoc oko podesavanja i postavljanja na server foruma phpBB2.Poslao sam zahtev za otvaranje database na mom serveru.Da li bi neko bio toliko ljubazan da mi postupno objasni kako se to radi posto se nikada nisam zanimao sa bazama i slicno.Unapred HVALA! :) :) :type: :) :)

Imas detaljan tutorijal u instalaciji. Posto ce ti napraviti bazu, tebi treba samo ime te baze...Za sve ostalo pratis tutorijal.
Poz!

Da, ali sam se totalno izgubio u njihovom tutorijalu...Inace otvorili su mi bazu, samo jos da NAMESTIM phpBB2...Mozda neko ima vec podeseni phpBB2? Pa samo da promenim parametre i da ga upload-ujem? HELP!!!!

Ajde ti prvo reci gde si se zakovau u tutorialu?

Ako hoces javi se meni na pm, ili na mail, ili na icq, pa cu da ti pomognem da to podesis, ili da ti podesim, mada stvarno ne viim gde si zakucao ???

Poz.

Hvala ti na podrsci!

Ok.Uploadovao sam phpBB2.Otisao na instalacionu stranu, medjutim kaze da nisam podesio bazu podataka.OK.Uneo sam skoro sve potrebne informacije (ime, username i password) ali opet nista...POMOC!Kako da ga podesim?

Ok.Hvala svima, a posebno Neo Matrix-u koji mi je licno pomogao! Problem je bio u hostu baze podataka (umesto localhost, ime hosta servera)!

Neo je strava lik, uvek spreman stići i uteći! Hehehe LoL, pozdrav za njega!

al' je neka mudrost instalirati phpbb forum. 2 koraka u 4 poteza :d Mislite o tome...

Nazad
Vrh Dno