Šta je novo?

phpBB

IvanziLLa

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2004
Poena
620
Zbunjujuca stuacija!!? Dam coveku administratora na phpbb forumu i njemu se ne pojavljuje Administratorski Menu na dnu strane tj. nikako nije u mogucnosti da menja sadrzaj sajta iako je Administrator ??? Zasto? :wall:

Gde god je phpbb i php nuke tu je i trabl, ili stari adekvatniji nadimak troublemaker... 🙂
Verovatno je u pitanju da nisi lepo dodelio administratorska prava, inace bi trebalo da radi... Imas u tvojoj administraciji ceo meni Korisnici, pa procackaj...

Poz.

Neo_Matrix je napisao(la):
Gde god je phpbb i php nuke tu je i trabl, ili stari adekvatniji nadimak troublemaker... 🙂
Verovatno je u pitanju da nisi lepo dodelio administratorska prava, inace bi trebalo da radi... Imas u tvojoj administraciji ceo meni Korisnici, pa procackaj...

Poz.

@Neo... Hehhee.. da da ex troublemaker, pa mi je neko kasnije rekao da 'smanjim' nick jer "rusi" izgled sajta aka foruma...hihihi...sala...

Ajd da ovde postujem da ne bih otvarao novi...

Interesuje me kako mogu da u Nuke-u olaksam registraciju ljudima odnosno da sklonim postojeci Security Code kao i Email potrvdu o registraciji...???
:wall:

Pazi ovako, to moze kroz kod da se izbaci, ali je veci posao nego korist, za e-mail ok, a za potvrdu koda nikako ne izbacuj, jer je mana njuka sto svi znaju kod, i ako izbacis taj kod, samo dok ti se neko okaci zavrat, imaces hiljade i hiljade clanova i poruka, i neces moci lako da povratis kontrolu nad sajtom...

BTW, jel si resio problem sa PHPBB-om ?

Toliko, poz.

Poslednja izmena:
Neo_Matrix je napisao(la):
Pazi ovako, to moze kroz kod da se izbaci, ali je veci posao nego korist, za e-mail ok, a za potvrdu koda nikako ne izbacuj, jer je mana njuka sto svi znaju kod, i ako izbacis taj kod, samo dok ti se neko okaci zavrat, imaces hiljade i hiljade clanova i poruka, i neces moci lako da povratis kontrolu nad sajtom...

BTW, jel si resio problem sa PHPBB-om ?

Toliko, poz.
@Neo ...Thx mate! A kako da ukinem email potvrdu novog korisnika??!
Sto se tice phpBB-a, problem solved! Thx 2 u (again)!

I da...Imam problem sa My_eGallery na mom sajtu dole :wall: . I nikako ne mogu da je napravim. Da li neko ima uputstvo za izmenu CHMOD-ova 777 za nju? Kako i sta izmeniti...

Poz
Tane

Nazad
Vrh Dno