Šta je novo?

PHPbb problem

• Začetnik teme Začetnik teme raxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

raxx

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2003
Poena
620
Postavio sam phpbb forum na jednom freehost sajtu,instalacija je prosla OK ali javlja se sledeci problem svaki put kada hocu da se ulogujem ili izlogujem prijavljuje mi "FÿjHost '195.252.80.92' is not allowed to connect to this MySQL server" Navedeni IP je moj t.j. IP kompa sa kojim pokusavam da pristupim.Opera downloaduje navedenu gresku kao index.php ili login.php, a Iexplorer izbaci gresku na ekranu.Znate li sta bi moglo da bude.

Nisi nesto lepo podesio ili izgleda kao da su na tom hostu zabranili tvoj IP opseg (tvog provajdera) pa ne mozes da povuces podatke iz baze. Ali sta i da ocekujes kada je u pitanju free host.

Navedi sta si napisao za SQL DB Hostname prilikom instalacije.

A koji freehost je u pitanju? Probaj LYCOS, trebalo bi da radi bez problema.

Hmmm,izgleda da nisam bas najbolje objasnio,kada pokusam da se logujem desava se to sto se desava(otvara se transfer window u operi i downloaduje mi navedene fajlove) a u prvom prozoru dovoljno je kliknuti na bilo koji link, i on normalno nastavlja dalje(prihvatio je logovanje).Baza sasvim normalno radi upisuje podatke (postove.usere,podesavanja).Isto se desava kada hocu da se izlogujem.

ahhhh Opera 🙂 Probaj preko nekog pravog browser-a 😉 Ili daj link da ja probam ..

Isto se desava i sa firefox-om mislim da je problem sto mi je sql baza na portu 3306,ali tako mora.Inace isti taj forum na drugom freehost serveru radi savrseno.
Link te je http://raxx.freeserverhost.com/forum/index.php
user :test
pass: test
Inace ako ne prodje logovanje,normalno vrati upit nazad :wall: :wall:

Izvini brate,sinoc sam popi***o i obrisa sam forum,podigao sam ga na drugom free host-u gde radi savseno.U svakom slucaju hvala ti puno ,i izvini jos jednom

Ma opusteno 🙂

Ajd' i nek je sa srecom na drugom hostu cheers

P.S. Mogao si i IPB umesto phpBB da metnes, bolji je za administraciju 😉

Nazad
Vrh Dno