Šta je novo?

phpBB 2.0.8: Kako da...

• Začetnik teme Začetnik teme outlaw
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

outlaw

Uzvišen
Učlanjen(a)
11.01.2002
Poena
2,525
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen™ 7 5700X w/ AMD Wraith Prism LED RGB Cooler
Matična ploča
MSI™ B450 Tomahawk Max
RAM
32GB DDR4 3200MHz Kingston™ Fury Beast RGB KF432C16BB12AK2/32
GPU
Gigabyte GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G
Storage
ADATA XPG SX8200 Pro NVMe SSD 512GB M.2 2280 PCIe & WD Red Plus WD40EFPX 4TB CMR
Zvuk
Creative Sound Blaster Z
PSU
BeQuiet Pure Power 12M 750W ATX 3.0
Kućište
NZXT H5 Flow w/ 4x Arctic P12 PWM PST A-RGB 0dB & 2x Arctic P14 PWM PST A-RGB 0dB circus
Monitor
Samsung SyncMaster 2443BW 24" 1920x1200
Miš & tastatura
Logitech G502 Hero & Logitech K740 Illuminated Keyboard
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S26 Ultra
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch6 Classic 43mm
GoPro HERO12 Black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
...namestim da "guest" ne može da postavlja teme, tj. da korisnik mora da se registruje da bi učestvovao u diskusijama?

Forum Admin, pa permissions, ali moras za svaku sobu bozebno, verovatno iam i za sve sobe da se postavi tu, ali pogledaj malo...

Poz.

Da, to je to, samo je smor što mora za svaku sobu posebno...

10x enivej cheers

E da, još jedno pitanje:

Kada pokušam da obrišem forum, na serveru mi, posle cele operacije brisanja, ostaje direktorijum forum i u njemu direktorijum cache, koji su prazni. Međutim, server mi ipak ne dozvoljava brisanje.

Kako da ih obrišem? Koristim TotalCMD kao FTP klijent.

Kazes podrsci da ti to srede...

Ili nek ukljuci hidden fajlove u opcijama FTP klijenta, pa nek obrise sam.

@Outlaw: bolje da si isao na IPB umesto phpBB.. al' ajd sad.

Matrix, nemere sa uključivanjem hidden fajlova, probao sam... 🙁

A i phpBB mi nekako bolje leži... al' ajd sad 😉

Hm, ja sam uspeo sa hidden fajlovima.. FlashFXP koristim.
Vidi ako ima neki .htaccess ili neki drugi config fajl pa ga prvo rucno obrisi a tek onda ceo dir.

Jok, uključim da se vide hidden fajlovi, direktorijumi su i dalje (na oko) prazni. Kad pokušam da ih obrišem, prijavi nešto tipa: "da li ste sigurni da želite da izbrišete direktorijum koji nije prazan, bla, bla, bla"

Poslušaću Kutiju, zvaću tehničku podršku. BTW, morao sam da preimenujem direktorijum, jer nisam mogao da ga pregazim ponovnom instalacijom foruma? 🙁

pa da, sta je tu cudno, i nije neki problem rename-ovati folder koji ti ne treba u npr.. DEL1, DEL2, TRASH1, itd itd...
Jesi radio CHMOD za te dir-ove?

pa samo pitam jesi li radio CHMOD?
Ako si stavio neki slj CHMOD mozda i zato nece da obrise ... ono owner, public itd..

Narode, hvala, sredio sam sve ovo, nego imam još jedno pitanjce (da ne otvaram novu temu):

kako da namestim avatar galeriju? U administracionom panelu mi stoji prava putanja do iste (.../avatars/gallery), međutim, kada probam da joj pristupim preko Users profila, nema je, tj. ne vidim nijedan avatar?!

U helpu nisam našao rešenje, pomagajte... 😉

Pa samo preko FTP-a uploaduj na tu lokaciju neke avatare. Trebalo bi da se onda pojave i na forumu.

Jok, to sam već i uradio, ali ništa...

Nazad
Vrh Dno