Šta je novo?

PHP Nuke

• Začetnik teme Začetnik teme Peca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Peca

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
27.06.2000
Poena
725
Ima li koga da je izucio ovu materiju onako svojski?

Na sajtu koristimo verziju 5 ili 5.5 ako se ne varam. Kakve su razlike, sta bi korisno dobili upgrade-om na najnoviju verziju i postoji li neko ko bi to mogao sve da prepravi buduci da imamo gomilu nekih custom modula...?

Nista hitno, nista previse bitno, cisto ako ima nekih simpaticnih novina kojima bi unapredili neke sadrzaje...

ja imam jedno pitanje,nuke je u pitanju? da li se on placa ili ne? jer tako na sajtu pise da mora da se uclanis ili slicno i placanje je 10 dolara mesecno ako se ne veram...zna li neko nesto vise...

Hvala
Izvinjavam se ako sam promasio temu

..::TRouBLeMaKeR::.. je napisao(la):
ja imam jedno pitanje,nuke je u pitanju? da li se on placa ili ne? jer tako na sajtu pise da mora da se uclanis ili slicno i placanje je 10 dolara mesecno ako se ne veram...zna li neko nesto vise...

Hvala
Izvinjavam se ako sam promasio temu

ja koliko se secam nuke 7 se placa
a sve ostel verzije su free

|smile| je napisao(la):
ja koliko se secam nuke 7 se placa
a sve ostel verzije su free

Ja skinuo 7 sa njihovog sajta 4 free, ali sam se namucio dok sam ga nasao.
Kada sam isao na standardni download trazio mi je da platim, a posle sam otisao u arhivu, nasao ga i download-ovao.

Placas clanarinu da bi dobijao obavestenja i dozvolu da skines najnovije verzije mesec dana pre onih koji nisu voljni da plate. Fin nacin da se uzme bar kakva takva kinta na besplatnom softweru. Posle mesec dana svaka vezija je za public download a program je u sustini free.

ne znam ko je ovde admin ali meni nestaju poruke,sta se desava...Pitanje je bilo vezano za PHP Nuke pa cu Ovde vas pitati da ne bih opet otvarao novu temu i opet mi je neko skinuo...Kada se skine php nuke da li se ono postavlja,prilagodjava sa istim softwareom (apach,mySQL i php) i nacinom kao i phpbb...

thanx
trouble

Nazad
Vrh Dno