Šta je novo?

Photoshop & Gaming 24" - 27" monitor

snatch019

Slavan
Učlanjen(a)
15.09.2007
Poena
320
Pozdrav svima,

kratko i jasno hoću da promenim moj stari Samsung 226BW.
Njime sam stvarno i više nego prezadovoljan ali nakon više od 6 godina korišćenja mislim da mu je vreme da ode u zasluženu penziju :D

Ono za šta ja najviše korisim monitor jetse photoshop i igranje igrica.
Najviše igram fudbal ali s'vremena na vreme raspalim i neku vožnju.
Ovom starom monitoru je odziv 2ms tako da nikad nisam imao problem sa igricama pa bih voleo da i sada nadjem neki monitor koji će bože zdravlja da me posluži kao ovaj sada :d

Epa ajd' sad na 1,2,3 raspali sa komentarima :type:

E, da...cena od 300e do 350e u vr' glave ;)

Poslednja izmena:
Jare i pare nece da moze zajedno...
Photoshop trazi vernost boja i kolorni opseg a to ne ide sa brzim odzivom. Sa druge strane, ta proizvodjacka lupetanja sa odzivom su ogavan marketing. Ja imam veoma "spor" monitor a niko se nikad, pa ni ja :d , nije pozalio na odziv kad je seo da odigra neku krshtenu igru.

recimo ovako:
DELL U2412HM, pa DELL U2412M od Dell-a u Srbiji za te pare.
HP ZR24w VM633A4 ili HP ZR2440w XW477A4 od HP-a

i to bi otprilike bio neki entry level za PS, sve iole ozbiljnije je par stotina evra vise!

Slažem se apsolutno al' ajde da napomenem da photoshop najviše koristim za seckanje objekata, umetanje drugih pozadina, uklanjanje nekih bespotrebnih detalja na slici itd.
dakle nikakav precizan rad u smislu boja, čista fizikalija :d

Ovaj model sam video u radnji Dell S2740L košta 32.000 i baš izgleda moćno ali me malo nervira jer je glossy, a to me je užasno nerviralo još dok sam koristio CRT, svaka lampica ili bilo šta drugo što sija u pozadini se vidi u odsjaju

Meni se mnogo dopada taj S2740L, i glossy mi ne bi smetao toliko. Vise me zanima da li to vredi te pare? Da nije samo jeftina budzet varijanta koja lepo izgleda spolja. Jel ima neko neka iskustva?

Nazad
Vrh Dno