Šta je novo?

photoshop 9 cs2 problem

Dragoni

Čuven
Učlanjen(a)
21.04.2002
Poena
630
dali vam se desilo da devetku nemozete da pokrenete a osmica radi bez problema. Devetka mi radi na starom kompu, a na novom sa novim hardom i tek instaliranim WinXP NECE. :wall:

Moze da bude samo do "aktivacije".
jel instalacija protekla u redu?
Nije ti trazio .NET 2.0?

Moze da bude samo do "aktivacije".
jel instalacija protekla u redu?
Nije ti trazio .NET 2.0?

pokrene se (cs2) pojavi ceo skrin i onda se meni gore zabeli i ostane tako, a pescanik radi li radi. Ako probam da kliknem na njemu u naslovu gore se pojavi not responding i samo iz task menadzera ga mogu iskljuciti

onda mislim da je losa aktivacija

onda mislim da je losa aktivacija

nekoliko puta sam instalirao i deinstalirao, tesko prolazi ciklus instalacije, zadnji period kad dodje na 99% ceka se 10-15min dok zavrsi. A znam ranije kada sam ga instalirao sve je islo munjevito, i to na starijoj mashini. :wall:

To ti je onda otislo nesto u Winu (ovako "strucnjacki" napamet).
jel koristis neki Antivirus?
Nema veze sa tvojim problemom al meni recimo zbog virus nije radila SAVE AS opcija (u mnogim programima!!!)
Probaj ovde da pitas:

http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showforum=20

Jel imas SP2 za win? Koliko je meni poznato CS2 ne radi bez SP2 za Win XP.

To ti je onda otislo nesto u Winu (ovako "strucnjacki" napamet).
jel koristis neki Antivirus?
Nema veze sa tvojim problemom al meni recimo zbog virus nije radila SAVE AS opcija (u mnogim programima!!!)
Probaj ovde da pitas:

http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showforum=20

windows mi je cist i jos uvek prazan, malo toga je instalirano, antivirus i sve ostalo pogasim da ne koci instalaciju. Hvala za link, forum je stvarno strava.
Ako nemoze nikako drugacije ne preostaje mi drugo nego da se vratim na verziju 8 koja mi radi OK (bar za sada ,) )

Mislim da to uopste nije problem, do pre dve nedelje sam imao SP1 i PS je radio kao sat ..... sada sam na SP2 i ne vidim nikakav problem .....

Mislim da to uopste nije problem, do pre dve nedelje sam imao SP1 i PS je radio kao sat ..... sada sam na SP2 i ne vidim nikakav problem .....

nista ne vredi, razni cistaci , sve proverene i nahvaljene marke registry cistaca, moracu sve da izbrisem, formatiram kompletnu particiju, pa jovo-nanovo, nemam druge alternative. I opet cu da instaliram SP2 pa onda photoshop cs2 bez ijednog drugog programa,osim neophodnih drajvera. Pa da vidimo onda sta ce da kaze :bottle:

Nazad
Vrh Dno