Šta je novo?

Photoshop 7 PROBLEMCIC

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
675
Skenirao sam neka dokumenta sa A4 formata.Otvorio ih photoshopu 7, podesio i izabrao "save as" nakon cega sam fajl snimio u jpg formatu. Posto je na racunaru instaliran ACDSee 4.0, nakon sto sam kliknuo na snimljenu fotografiju, ACDSee se pokrenuo ali nije hteo da je otvori. Javio je da je fajl mozda ostecen. Probao sam da ga otvorim u photoshopu 7 i on je to lepo i otvorio. Sta je ovde problem? Znam da photoshop ubacuje u snimljene fajlove jos neke nepotrebne informacije i na taj nacim povecava velicinu fajla. Ovi fajlovi (fotografije) su oko 1.6 mb. Pada mi na pamet da slucajno nije potreban neki plug-in za ACDSee da bi mogao da cita photoshopove fajlove tj. one koje je photoshop snimio.Zna li neko resenje ovog problema.

p.s. Photoshop nemam instaliran kod sebe pa bih voleo da mi je jednostavno otvori explorer...

poprilichno sam siguran da nije direktno do PS-a ... a ako jeste sigurno se nije dobro instalirao ... a mozda je i do ACDSee-a ... nije potreban nikakav plugin .. jednostavno jpg .. kakav god da je ... bilo koji image viewer bi tebalo bez problema da ga otvori ...

:wave:

Probaj samo da ubacis tu sliku u internet explorer, da vidis da li ce on da je otvori... A mozes i da okacis sliku, pa da mi probamo i da vidimo da li je corupted, ili sta je u pitanju... Naravno, ako nije bitan ili poverljiv dokument...

Poz.

Neo_Matrix je napisao(la):
Probaj samo da ubacis tu sliku u internet explorer, da vidis da li ce on da je otvori... A mozes i da okacis sliku, pa da mi probamo i da vidimo da li je corupted, ili sta je u pitanju... Naravno, ako nije bitan ili poverljiv dokument...

Poz.
dokument nije bas poverljiv (skenirana diploma o zavrsenom sr. obrazovanju), ali je problem sto je fajl oko 1.65 a ja sam na dial-up-u a nesaljem sa svog pc-a

Instaliraj noviji ACDSEE i problem bi trebao da nestane...

Nazad
Vrh Dno