Šta je novo?

Photoshop 7 BETA Liquyd sky skinut !!!

IGGSySD

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
609
E pa ljudi moji i to sam skinuo....
mada sam medu prvima imao i gospodara ali....
zezam se....
Slusajte josh ga nisam ispitao ali na prvi pogled deluje fino...

Sad ce da izadje i finalna verzija pa se cujemo...
Uzgred da li imate Quark 5 i Indesign 2?! :))))

Pozdrav IGGSy

Indesign sam ....

Nasao sam Indesign 2 imam ga sutra prekosutra neko ko ima llink za quark 5 (da nije beta)

Vidjao sam ja i Unreal 2 po serverima sinoc.... budi faca pa to skini... :D

Ma sta zurite sada ce za koju nedelju i final verzija, iskoristite do kraja tu 6.0 verziju jer setite se koliko ste je platili :D

Iz pouzdanih izvora znam da ću i sedmicu da nabavim kao i šesticu :D

Sta je Unreal?!

I daj mi direktan link ako hocesh...

Uzgred platili ??!

P abato moj software na mom racunaru vredi preko pola miliona evra a sama masina oko 5.000 Evra...

hehe
P.S. radio bata pa zaradio...

a zasto se mucite sa tim serverima kad lepo instalirate kazaa-u pa kinete sta ocete preko nje.... imate sve pa i najnovi flashMX koju upravo kinem....

Da li su uradili neso u vezi brzeg startovanja programa ili je potimizovan za procesore brze od milion hiljda megaherca?

Ma de nisu.....

Program je skoro isti kao pre (shell look)..
Ali rrrrrrrrradi bato.....
Sliko od 12 cm*12 cm 72 je intrpolirao (bjubuk) na 300 A4 za samo 5 sec.

LELEEEEEEEE!!!!!!
Naravno na atlonu 1333MHZ
IGGSy

Izbacili su PhotoShop 6.0 i stavrno je bio brzi od 5.5 ali je i doneo neke novine, onda su izbacili pach 6.01, i taman kad smo ocekivali 6.02 ono ispade 7.0 ??? :)

Da li stvarno zasluzuje novi broj.

Sta je sa brzinom filtera i sl. Kako radi liqufy (verovatno nisam dobro napisao ime efekta, ali dobija se na Ctrl + Shift +X)

Mislim vredi li dati za "originalnu verziju koja stize" tih 100din. ? :)
tj. da li je vredan muka oko instalacije i sl.
Daj jos neka iskustva

Pozdrav...

ajde neka neko bude ljubazan pa neka mi nabroji ukratko koje su novine, koliko su (i da li su) brži filteri, da li je poboljšano baratanje lejerima (teško da je moglo bolje od onoga, ali ajd sa bilo je par sistnica koje bih ja ubacio :) )...Znači ukratko kako vam se čini i da li zaslužuje oznaku 7 (čujem da bi pre to trebala biti verzija 6.5...). Pitam zato što mi je zamalo promakao disk sa betom (tj. uzeo sam ga, ali se oštetio :( )...

jooooooooj....

Zamisli da sliku a4 interpolirash (image size) sa A4 u 300 dpi na A4 u 1200 dpi...i da to odradi za 3 min...
I DA NE PUKNE NISTA !!!!
Jel dosta....
Ajd sad ce da bude i da vam je skupo da date 100 dinara za no name disc...
Pozdrav
IGGSy

Hello,
Nije sminka! Evo i zasto...
Ima novu opciju koju ja kao skenrdzija negativa ljubim i pozdravljam i jedva cekam da vidim da mi zglob od ruke koja drzi misa malo odane dusom, zove se Healing Brush i sluzi za automatsko uklanjanje ogrebotina i raznih gluposti po negativu, posto moj skener mislim da po neki put njih najbolje iskenira!
To je do sada radio program koji se dobija kao dodatni softver ( digital ICE) uz negativ skenere i model posle mog ga ima ali ja ne.
Druga opcija je automatska korekcija boja, koja ce verovatno u 60 posto slucajeva biti cista smejurija (iskustvo sa recimo auto levels), ali neka i 40 posto odradi kako treba ustedeo sam hrpu vremena i zivaca kada skeniram masovno i ne toliko precizno!
Ali ima oko 200mb, previse za moj 28800 modem, no pola..ko...

alarmos je napisao(la):
To je do sada radio program koji se dobija kao dodatni softver ( digital ICE) uz negativ skenere i model posle mog ga ima ali ja ne.

Digital ICE (na zalost) nije samo softver, skeneri koji imaju ovu mogucnost imaju i dodatnu optiku/elektroniku koja resava ovaj problem. Slika se umesto u 3 kanala (RGB) skenira u 4 (RGB+D), pri cemu "D" kanal predstavlja defekte (prasinu, prljavstinu, ogrebotine) koji se onda uklanjaju sa slike.

Pa i sta da je samo sminka? Kao da placate taj softver 10000DM a ne 3DM koliko ce da kosta jedan disk sa PS 7 na njemu.
Pozdrav:)

Mite je napisao(la):
a zasto se mucite sa tim serverima kad lepo instalirate kazaa-u pa kinete sta ocete preko nje.... imate sve pa i najnovi flashMX koju upravo kinem....
Ajd' malo pojasni (D)

Cini mi se i da bolje (neznatno) kompresuje jpg i gif format za web. Mada sam ja ocekivao straobalno poboljsanje...

A jel' iko skinuo finalnu verziju?

Re: jooooooooj....

IGGSySD je napisao(la):
...Ajd sad ce da bude i da vam je skupo da date 100 dinara za no name disc...

jeste!!! :)
ako nesto prodajes onda je tome mesto u malim oglasima a ne u aplikativnom softveru...
inace - cim se bude pojavila verzija 7 svi ce moci da je dobiju od mene "besplatno" (prazan disk za snimljen disk)
do tada pozdrav svima :wave;

cim se bude pojavila verzija 7 svi ce moci da je dobiju od mene "besplatno" (prazan disk za snimljen disk)

Jel, a kako ces to da ga skinesh, bivsi kolega ? :D:D Cuo sam da tamo gde si sada internet bas i ne radi najbolje;) Al nista zato, samo se ti javi ,pa cemo ti skinemo i phototshop 8 (D)
PS: radi tamo, nemoj se zaje...., nije ti to Telekom :D

austin je napisao(la):
...Jel, a kako ces to da ga skinesh, bivsi kolega ? :D:D Cuo sam da tamo gde si sada internet bas i ne radi najbolje;) Al nista zato, samo se ti javi ,pa cemo ti skinemo i phototshop 8 (D)....

25-og izlazi i samo me posmatraj!!! ;) - znaci najkasnije 27-og je imam

Vrh Dno