Šta je novo?

Photo tj Image tj Picture Viewer S60 3RD

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
Valjda odvde pripada ovaj thread. Nego kao sto su neki zakljucili iz samog naslova potreban mi je neki viewer za slike koji moze da ih pregleda po folderima. Znaci kao sto ACDSee na kompu moze da gleda u foldere tipa wallpapers, cars, computers, itd tako mi treba i za mobilni tacnije Nokia E50. Posto imam gomilu slika pa dok stignem do onih koje hocu da gledam/pokazem nekome smorim se. Znam da mogu da se traze slike, ali ne mogu bas svakoj da se setim imena, a da sa nekim file managerom pronadjem u odredjenom folderu odredjenu sliku onda moram da je otvorim kliknem back pa da idem na sledecu, pa ponovo isti proces, i tako izgubim dosta vremena ili se opet smorim vremena umesto samo da dzojstikom mogu da skrolujem na dole ili npr levo.

Valjda ste shvatili sta mi treba. Vec sam pretrazio forum i nista slicno nisam nasao. Valjda ima ili je neko video takav programcic.

Hvala i pozdrav :wave:

Poslednja izmena:
Ima.
Ja koristim "Resco Photo Viewer For S60 3rd Edition v4.42" i dobar je, vrsi posao.

Ima.
Ja koristim "Resco Photo Viewer For S60 3rd Edition v4.42" i dobar je, vrsi posao.

Ja sam ga instalirao i koliko sam video nema opciju da se slike gledaju po folderima. Jel to opcija samo kod registrovane verzije ili to ima i free koju sam ja probao?

Nemam pojma, nikad nisam probao free verziju :D
Odes na options>view>show/hide folders
Ili precicom "#", i onda ces u spisku slika, na pocetku imati ikonicu foldera.
Tako mozes da izlazis/ulazis u ostale foldere.

Uspeo sam! Hvala :wave:

Nazad
Vrh Dno