Šta je novo?

Photo shtampach?

• Začetnik teme Začetnik teme elite
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

elite

Slavan
Učlanjen(a)
23.11.2006
Poena
301
Hteo bi da kupim neki photo shtampach za kucnu upotrebu,i ne razumem se previshe u shtampu......Hocu da pravi lepe slike za album i ne treba mi za veci format od 10x15cm......e sad tu ima onih ink jet klasichnih shtampacha koji mogu da stampaju na foto papiru te imao onih protabl....blablabla,meni je u oko pao canon ds810 i bash mi se svidja na izgled i po ceni (oko 75evr),ali sam goglovao i misljenja su totalno podeljena!Neki kazu da shit,neki da je dobar.....nije mi bitno da ima bateriju,i ne treba mi za profi fotografije,vec ono neki standard.......vec imam samsung laser koji mi je za text.Znaci ako bi mogle neke preporuke po ovom pitanju.......unapred hvala.

evo ovako.S obzirom da sam chitao sve kritike,i pohvale kupio sam shtampach.Prvo shto me je odushevilo je pakovanje.U standardnom pakovanju nema usb kabla (koji me je koshtao dodatnih 84 din),jer je stand alone shtampach,ali u odnosu na sastav pakovanja navadenog na netu,uz moj shtampach sam dobio plus i sd karticu od 256mb,i pakovanje od 20 lista high gloss photo paper-a (i naravno josh 5 lista sto se standardno dobijaju) cija je vrednost oko 600-700 kinti.Znaci odmah sam sa papirima i karticom ubio 1/4 cene.Onda,hteo sam da kupim josh papira pa su neki fini (na njima sam sad shtampao) bili na akciji 200 komada po ceni od 100 komada za 785 kinte.E sad mogu da kazem da je uputstvo obilno i veoma zamarajuce i glupavo napisano,sto nisam ochekivao.LCD je mogao da bude bolji,ali i ovako je dosta dobar,sobzirom da na njemu od grafichkih operacija jedino trebate razlikovanje slika,sve ostale upotrebe vezane su za podeshavanje i predstavljene su textualno.Iako sam "sitnichar" za ove stvari,mislim da sam za ove pare dobio i vishe nego dobar shtampach,i preporuchio bi ga svima koji od slika ochekuju uspomenu u foto-albumu,dok za sve advanced i profi potrebe kao i za pefekcioniste,ovaj shtampach nije pravi izbor.Mogu samo da kazem da nije toliko losh koliko ga na netu podplacene grupe znalaca kritikuju,ali je za ink jet,sooper.

Nazad
Vrh Dno