Šta je novo?

Phillips 32PFL5606H i 'slatke' muke

MiloshBg

Cenjen
Učlanjen(a)
18.01.2011
Poena
195
Pozdrav svima, ne znam da li je pravo mesto za temu, nadam se da jeste a ako nije prebacite je tamo gde treba.

Ovako, od pre par dana sam vlasnik gore pomenutog LED tv-a i sve super sljaka, ali imam problem sa gledanjem filmova sa USB-a. Naime, uspeo sam da pustim HD film u mkv formatu ali problem je u tome sto mi filmovi tog formata nemaju zvuka i ne mogu da ubacim/aktiviram titl, procitao sam negde da je potrebno da film i titl budu istog naziva, i to sam sredio, ali titla nema, a jos gore nema ni zvuka. Pustio sam i "obican" film u avi formatu, konkretno 'Montevideo Bog te video' i zvuka ima.

Da li jos neko ima slican problem kao i ja, da mu HD filmovi nemaju zvuka?

PS. Na racunaru sve super sljaka i prevod i zvuk...

Vidi daso. Probaj neki drugi format tog prevoda, a shto se tiche zvuka, verovatno je dts pa zato i nece da pusti, pa vidi sa nekim fajlom koji ima ac3 zvuk, taj ce verovatno da radi...

Probaj pa javi shta si uradio...

pozzz

Da, to je problem, DTS nece da pusti, AC3 sljaka super, ali i dalje ne mogu da aktiviram prevod koji je u SRT formatu. Probacu nekako da ga prebacim u neki drugi format ako postoji programcic za te stvari?

Edit: nasao sam programcic i prebacio srt u sub.

Poslednja izmena:
Vidi u specifikacijama tv-a da li i koje prevode podrzava... Mozda ima neshto i na Youtube-u ili tako neshto...

Pozz

"Phillips i prevodi" nije baš sretna kombinacija, čisto sumnjam da ćeš ih uspjeti poterati... na kraju jedino ti ostaje lijepljenje titlova...

Hm, pogledacu bas sta kaze specifikacija.

@Despot
probao sam da zalepim sa mkvmerge i pustio film ali nije bilo titla, e sad moguce da ja tu nesto nisam uradio kako treba, mada sam ga pre nego sto sam uradio to probao na kompu i radilo je, bilo je titla. :sceptic:

Probaj sa AVI ReComp nekad davno sam ga koristio, jedino što se radi rekompresija pa to potraje u zavisnosti od snage računara i veličine filma...mada mislim da je sretnije riješenje kupiti dodatni video player ili za više novca kućno kino...a to te košta od nekih 40 evra pa na više...ovo lijepljenje titlova i žongliranje sa video formatima će ti brzo dosaditi...ja sam svoje kućno kino spojio putem "dlna" sa kompom i sav video audio i photo sadržaj koji je na računaru mogu da koristim na kućnom kinu bez diskova, usb-a externih diskova, samo daljinski u ruke i sve je tu...

Poslednja izmena:
ja imam LG 32LH2000 i nekada jednostavno nece da pustiti titl iako je isti podrzan i naziv je isti kao i video fajl. jednostavno, built in plejeri u televizorima nisu savrseni. resenje je kupovina HDMI kabla.

Vrh Dno