Šta je novo?

Philips slusalice ("bubice")

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
D

delimir

Guest
Jeli imao neko iskustva sa "bubicama" doticnog proizvodjaca? Trebam da kupim neke "bubice" za MP3 player, pa sam gledao u Philips-ovoj radnji u ulici Kralja Milana. Imaju neke od 780 din koje su mi se dopale. Te od 780 din. imaju i neku, kao kutijicu da se odloze kada ih ne koristim (izgleda kao baterijska lampa...), i imaju potenciometar za jacinu zvuka. Nisam upamtio oznaku, ali pise nesto kao "bass-wave" sta god to znacilo. Od ostalih imali su neke od 580 din (necu najjaeftinije :) ) i neke od 1590 (to su najskuplje). Uglavnom ima dvadesetak modela, a ove od 780 din. su neka kao sredina.

Da napomenm da me zanimaju samo "bubuce", necu one sto se kace oko uha, jer izgledaju kao slusni aparat...A velike slusalice me takodje ne zanimaju, jer imam vec dva para (Technics i Philips).

Ja imam isti problem! U merkatoru imas 5-6 modela, i ja sam probao one najskuplje (sto je najtuznije, po specifikacijama sa druge strane "kutije" imaju iste karakteristike). Zvuce daleko losije od sony-jevih slusalica za diskmen iz 1997. koje su mi crkle (slava im!). Jednostavno ne znam sta da radim... ali samo da ti kazem da ne bacas pare na te Philipse jer su svi od reda shit! Jedino da se isprisimo i odemo do Sony worlda i uzmemo najjace modele (mala omaza/glasan zvuk na iRiveru :), odlican bas, najbolja moguca reprodukcija srednjih tonova)

Ili probati ove nove Shure slushke :)

http://www.shure.com/earphones/index.asp

Stigli su novi modeli Philipsa i opet sam kupio jedne i odusevio se... Kostaju 920 dinara u Merkatoru...! Delimire, ako navratis do mene probaj ih, ja sam prezadovoljan!

Ja sam probao 24 modela bubica i svih zivih proizvodjaca i samo jedne su najbolje ostale su sve isto smece a to su sony mdr-ed238ml kostaju 2000 dinara u sony prodavnici u nusicevoj a toliko sam ih platio u budimpesti (8000 ft.)...Ovima nema ravnih, ostale su pleh i nemaju bas uopste...
Koristim ih sa MuVo i gruvaju zestoko..

poz

Bilo je Panasonicovih u BG elektroniku, bar kad sam ja uzimao pre mesec (recimo) dana. Ovde imam i neke Sonyjeve (ako je verovati oznaci na prikljucku MDR-E828), ali njih ne bih preporucio zbog (stvarno) kratkog kabla.

U svakom slucaju ove Panasonicove (koje su btw bez vidljivih naznaka o modelu) su ranga 800-900 dinara bile i odlicne su (bar prema mojim merilima)

Pozdrav

byMaX je napisao(la):
Stigli su novi modeli Philipsa i opet sam kupio jedne i odusevio se... Kostaju 920 dinara u Merkatoru...! Delimire, ako navratis do mene probaj ih, ja sam prezadovoljan!

Kazi mi Branko jel imaju te sluske sto si kupio u Merkatoru onu plasticnu kutijicu (izgleda kao manja baterijska lampa, samo je providna) koja sluzi da ih odlozis u torbu/dzep, a da se ne ostete?

Nazad
Vrh Dno